zaterdag 8 oktober 2011

Nieuwe Catrice kleuren: Egiptian meets Chameleon

Zoals jullie misschien al hebben gezien/gelezen heeft het fijne budget-merk Catrice nieuwe mono oogschaduws aan het assortiment toegevoegd. Ik werd nieuwsgierig.... en al helemaal toen ik las dat er een BlueBrown-dupe bij zat. Want ja... alles wat een beetje op die kleur lijkt trekt mij gewoon en dus MOET ik het hebben. Maar uiteindelijk was het niet de enige kleur die mee naar huis mocht...

Ik moet zeggen, de nieuwe kleuren van Catrice zijn weer prachtig. Ik ben fan van mono's van dit merk. Ze zijn super fijn met het aanbrengen, prima gepigmenteerd en makkelijk om te depotten (tja, ook deze beauties moeten er binnenkort aan geloven).

We beginnen met de prachtige gouden kleur genaamd #420 Talk Like An Egiptian. Deze oogschaduw heeft een grovere structuur en dat voel je ook een beetje bij het aanbrengen (hoewel dit nog steeds heel gemakkelijk gaat). Het is niet zomaar een gouden oogschaduw, er zitten prachtige fijne glitters in. Dezelfde soort oogschaduw was er ook in het zilver, maar ik heb toch voor goud gekozen. Heerlijk voor een glamorous-look.

De kleur die in ieder geval op me wishlist stond heet #410 C'mon Chameleon!. Hij is prachtig: bruine basis en blauwe shimmer. Het kan inderdaad een mooi alternatief voor BlueBrown van MAC zijn, maar volgens mij is deze toch iets meer bruin (ik zal nog apart een vergelijking maken incl. andere kleuren). Ik blijf het niet alleen een mooie, maar ook een makkelijke kleur vinden. Perfect voor smokey-eye (met een toevoeging van rood, zoals ik vaker doe). Doordat de kleur zo veelzijdig is, is je look al snel bijzonder ermee. En dat met één kleur.. makkelijk toch :)

18 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes :). Zodra er nog eens een actie is er enkele kopen, ook al heb ik genoeg... hehe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze oogschaduws wel heel mooi, leuke kleuren ook.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren ! Ik ga er misschien ook wel eens om gaan, heel draagbaar allebei ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beiden zijn echt prachtig! Ik vind vooral de gouden kleur mooi ^_^ Heb je niet veel last van fall-out vanwege de glitters?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige kleuren! C'mon Chameleon ga ik ook zeker aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de gouden ook, die is prachtig! Nu ben ik ook wel fan geworden van C'on Chameleon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hele mooie kleuren, weer 2 erbij die ik wil haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Man Teng: had het eigenlijk ook verwacht, maar het valt mee. Heb helemaal niks gemerkt!
  @IEDEREEN: thnx, girls, voor jullie comments. Dit zijn ook echt prachtige kleuren, ik gebruik het steeds vaker dagelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die gouden is echt heel erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, wat een pretty kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh, je hebt hem! die egyptian heb ik laatst ook in mijn handen gehad, maar had hem toch maar niet meegenomen omdat ik dacht dat hij idd veel fallout zou geven, maar blijkbaar valt dat dus mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow! Wat een supermooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waw, ik ben benieuwd naar een look hiermee

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dank je wel voor de swatches, die #410 C'mon Chameleon! ziet er echt heel mooi uit! Meer bruin vind ik nl net wel weer mooi! Die gaat op het wenslijstje als er weer een Kruidvat actie is! En Egiptian is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen