maandag 3 oktober 2011

NOTD: It Peace

Ik begin er maar gelijk mee... Urban Messages, LE van Essence, komt niet naar Nederland... why?! Dit lakje zit in deze collectie en hij is prachtig. Het was liefde op het eerste gezicht en het werd alleen maar meer toen ik hem droeg...

#03 It Peace is een zachte midden-roze kleur met een warmere ondertoon. De kleur is mooi en erg draagbaar. Maar het zijn vooral de glitters die hem zo bijzonder maken. Paarse glitters, baby! Op de nagels zie je het niet zo goed als in het flesje, maar de foto's werden op de minst zonnige dag genomen... en dan nog valt het toch een beetje op.

Het lakje is echt heerlijk. Ik ben niet alleen verliefd op de kleur, maar de kwaliteit is ook prima. Hij lakt fijn, niet streperig en droogt nie te lang. Mocht je dus binnenkort een tripje richting de Duitse grens overwegen - DM is your best friend (wanneer niet eigenlijk...). Dit is zeker een aanrader, vooral voor de liefhebbers van roze nagellak.

20 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur! Erg jammer dat dit lakje niet naar NL komt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje, ik heb de blauwe en grijze van deze serie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zo mooi lakje. Ik ben weg van de kleur.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is inderdaad een mooi lakje wauw.

  groetjes van
  http://dailylovebeauty.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is prachtig en staat super op jouw mooie lange nagels! Jammer dat hij niet in NL verkrijgbaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooie kleur, ik zou wel meer willen zien van deze LE.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig kleurtje. Ik zou deze ook heel graag willen maar helaas woon in niet in de buurt van de Duitse grens :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur, jammer dat hij niet naar NL komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een prachtig kleurtje! Zó jammer dat ie niet naar Nederland komt, dan moet ik binnenkort maar even in Duitsland kijken (:

  Btw, ik volg je, leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In het filmpje had ik al echt zo iets van "wauw!!" en hij is ook echt supermooi! balen dat de LE niet naar Nederland komt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat ze dit lakje niet verkopen in nederland en belgie want ik vindt het echt een prachige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleur, jammer dat ie niet naar NL komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. jammer dat de collectie niet hier in nederland verschijnt! ga zeker even op ebay kijken of ik toevallig iets kan scoren want heb geen plannen om na duitsland te gaan helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind de kleur juist wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. als ik in duitsland ben, probeer ik ook altijd een kijkje te nemen bij DM :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Balen dat deze collectie niet naar NL komt. Wat een prachtig lakje is dit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen