vrijdag 14 oktober 2011

NYX en mijn roze periode?

Het is toch best fijn dat je in Duitsland tegenwoordig gewoon het merk NYX kunt vinden. Ik weet niet of dit bij elke Douglas verkocht wordt, maar ik hoop eigenlijk stiekem dat het een trend wordt richting ons kikkerlandje. Ach ja, dat voor later, nu op naar mijn prachtige aankoopjes.

NYX is een budget-vriendelijk merk met hele mooie producten. Natuurlijk is het merk vooral bekend om de Jumbo Pencils, maar helaas werken die bij mij niet (vette oogleden... grrrr). Maar NYX heeft daarnaast genoeg keuze wat producten en kleuren betreft. Ik ging voor een trio paletje, glitter eyeliner, lipgloss en lippenstift. Die laatste twee... tja, dan neem je jezelf voor om voorlopig geen lipproducten te kopen en dan heb je ook nog eens iemand bij je die je daaraan steeds laat denken (Peggy duizend maal: "Nee, je hebt het echt niet nodig!"), maar dan zie je zoveel moois en dan gaat het verstand automatisch op nul...

We beginnen met het paletje. Het is een TS25 trio met de volgende kleuren erin: Beanie (vanille/warmere witte kleur), Red Bronze (roze met een beetje parelmoer gloed) en Red Bean (midden-paarse semi-matte kleur). Dit paletje heb ik vooral om die bijzondere roze kleur gekozen... prachtig. Maar ik ben ook gewoon gek op roze oogschaduw natuurlijk, hoe kun je zoiets moois weerstaan.

Black Label lippenstift in de kleur Acapulco zag er gelijk al geweldig uit. Wat een verpakking! Ik kende deze lippenstiften van NYX niet, maar het ziet er gelijk zo chic uit. De kleur is luchtig, lichtroze met subtiele glans, maar zonder shimmer. Ik heb ook een Mega shine lipgloss meegenomen, omdat ik al vaak genoeg goede dingen over deze NYX glosjes heb gehoord. Ik heb gekozen voor de prachtige kleur #158 La-La. Als ik zeg zoet en snoep-achtig, dan is dit een prima beschrijving voor deze kleur. Het is een moeilijke kleur om te beschrijven (midden/fel roze?), maar het is een plaatje om te zien. En over candy gesproken... misschien is het de zoete geur in combinatie met de kleur die mij eraan doet denken. Deze gloss bevat ook nog eens mini glitters die je nauwelijks ziet, maar die wel een extra mooi effect aan het geheel geven.

Als laatste: Candy Glitter Liner. Een roze (daar gaan we weer... candy) glitter liner. Ik ben echt gek op glitterliners en moest er dus een meenemen. "Verrassend" genoeg ging ik ook hier voor roze... zou ik een beetje in een roze periode zitten? ^^ Oh ja, op de dop van deze glitter liner zit een klein touwtje met een kwastje daaraan... cute!!

Alle producten kosten zo rond 5-7 euro per stuk. In Nederland is dit merk bij de verschillende webshops te vinden. Check mijn where-to-buy-pagina voor het overzicht.

14 opmerkingen:

 1. omg die roze glitter gloss is mooi! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van roze, prachtig producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren, vooral die glitter gloss ! Zoo jammer dat nyx hier gwn niet in de winkels wordt verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt mooi al dat roze. Lovely colours :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. NYX is mijn favoriete merk. Ik bestel alles via Ebay ;) Misschien is het maar goed dat het niet in NL te koop is want dat zal mijn portemonee niet leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De blauwe shimmer ondertoon periode is voorbij! Pink it is! En ze bleef maar gaan...jawel maar dit is zooo speciaal, dat heb ik echt, echt, echt nog niet! :)
  Mooie dingetjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die glittereyeliner ziet er echt tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @femketje: @Valley Doll: glitter gloss?
  @Pauline: ja he! En ik heb hem nog steeds niet in een look verwerkt... ik blijf er alleen naar kijken... hier moet echt snel een verandering in komen :P
  @Peggy: ahahaha dat zal wel iets zomers zijn geweest, nu is het groen en roze XD
  @IEDEREEN: thnx, girls, voor jullie comments!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hele mooi producten, i love pink hahah heb er ook een zwak voor als ik iets in het roze zie. mooi lipglos

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben ook gek op alles roze behalve oogschaduw, heb 2 roze tinten en ze maken mijn ogen meer 'ziek' dan iets anders uitzien jammer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. NYX producten lijken me heel fijn, en ik heb mijn roze periode vanaf mijn 7e jaar hihi, leuk artikel!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh ik wist helemaal niet dat NYX nu ook in Duitsland te krijgen is! Ik heb iets gemist denk ik :) waar heb jij het gekocht dan? Ik ben heel erg benieuwd hoe je al dat roze (vast niet allemaal samen?) gaat combineren; vooral die liner!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zelf heb niets van NYX maar ik denk dat je me hebt aangestoken hahaha

  BeantwoordenVerwijderen