vrijdag 21 oktober 2011

Paarse nagellak met gouden shimmer - nieuwe tick?

Daar stond hij dan... Shine Tech nagellak #17 van Deborah Milano. Perfecte paarse kleur met hele bijzondere shimmer erin (I love shimmer!). Oké, Kashmira gaat mij vast uitlachen als ze dit ziet, omdat ik tijdens ons laatst shop-tripje een minuut of 10 naar dit lakje stond te staren en uiteindelijk maar niet heb gekocht.... tot het eerst volgende uitstapje naar DA drogist...

Ik werd aangetrokken door de kleur. Paars met gouden/peachy shimmer erin. Een echte wauw-effect. Het lakje is verder super fijn in gebruik, makkelijk met het aanbrengen en droogtijd is prima. Alleen had ik drie laagje nodig, maar dat is minder belangrijk. Nog eens over de kleur... Thuis (of eigenlijk tijdens het fitnessen.. ik dacht er gewoon opeens aan) kwam ik tot de conclusie dat ik blijkbaar een lichte obsessie begin te krijgen met dit soort kleurtjes.

Ik dacht eerst dat dit lakje een dupe zou zijn van It's My Year! van OPI. Het viel (gelukkig) mee. De basis lijkt wel veel op elkaar (paars/koel donker roze), maar de shimmer maakt toch het verschil. Die van OPI is stukken opvallender en duidelijk goud, terwijl die van Deborah Milano iets subtieler en veel meer perzik-kleurig is. Hieronder (links) heb ik OPI kleur op mijn duim aangebracht, zo kun je precies het verschil zien. Maar dit zou dus eigenlijk een goede vervanging kunnen zijn (OPI kost rond 12 euro, terwijl dit lakje zo'n 7 euro heeft gekost - ik zeg, budget alternatief).

Maar ook mijn nieuwe pearl crackling van P2 genaamd Violet fusion lijkt hier ontzettend op! Ik moet eerlijk zeggen, ik ben er nog niet over uit wat ik van deze crackling kleur vind, maar zo in het flesje ziet hij er prachtig uit. En natuurlijk het resultaat op de nagels.. past prima bij elkaar. Alle drie kleurtjes deden mij trouwens gelijk denken aan een oogschaduw van MAC genaamd Trax - en niet voor niets zo te zien ;)

18 opmerkingen:

 1. Wauw! Ik vindt de kleur echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Drie laagjes of niet, het is een heel mooi lakje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja inderdaad nu je het zegt! Het lijkt op Trax! En die paarse voorkeur...da's gewoon Belgische invloed! :) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur ! Het is tof met zo die gouden shimmer in.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMG!! Haha, ja nu zit ik hardop te lachen! Ik lach je wel toe, want ik herken het helemaal! Ik heb ook vaak genoeg ergens heel lang naar lopen staren, het uiteindelijk niet gekocht en toen zo veel spijt gekregen dat ik het toch maar kocht :P

  Maar hij is echt heel mooi! geeft ook een bijzonder effect met zo'n gelijke crackle kleur er over heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, de gouden shimmer maakt het toch wel heel speciaal. Erg herkenbaar hoor, als je een kleur mooi vind kom je er weleens achter dat je thuis eigenlijk al iets soortgelijks hebt liggen hahah :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hele mooie kleur apart ook die Paars met gouden/peachy erdoor vind heel mooi staan, zo kleur kom je niet vaak tegen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur, deze is inderdaad wat zachter dan die van OPI. Ik vind dat echt heel erg mooi. Leuk dat je na zo lang twijfelen dat lakje alsnog hebt gekocht. Ik ben ook altijd zo'n twijfelaar :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou die tick begrijp ik wel hoor, wat een geweldig mooie kleuren! Inderdaad een goede budgettip voor OPI.. Die crackle nagellak vind ik ook erg mooi, wel een bijzondere kleur voor zo'n lak!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleur, prachtig die shimmer!

  BeantwoordenVerwijderen