donderdag 13 oktober 2011

Shine Stopper Instant Matte Finish by Paula's Choice

Een tijdje geleden heb ik ergens een filmpje gezien waarin Paula Begoun (the lady achter het merk Paula's Choice) het werk van het nieuwste product, genaamd Shine Stopper demonstreerde. Het filmpje kan ik helaas niet meer vinden, maar een ding wist ik nog: I was impressed! Maar ik was ook erg nieuwsgierig, aangezien ik altijd wel op zoek ben naar een goede matterende basis.

Wat belooft dit product nou allemaal:
 • Matteert de huid klinisch bewezen minimaal 6 uur.
 • Unieke MICROSPONGE® technologie houdt een vette huid onder controle.
 • Minimaliseert zichtbare poriën.
 • Geeft de huid een zijdezachte, poederachtige finish.
 • Maskeert kleine imperfecties in de huid.
 • Zorgt dat make-up beter blijft zitten.


 • Vooral dat van Microsponge had ik vanaf het begin al onthouden. Je voelt het namelijk gelijk. Bij het aanbrengen lijkt het of honderden kleine sponsjes over je huid verdeeld worden, waardoor het glimmen in een keer ophoudt. Het is echt heel apart en lastig om uit te leggen, maar het is wel anders dan andere soort gelijke producten. Mijn huid voelt ook gelijk zijdezacht aan en de poriën vallen iets minder op.

  Het effect na het aanbrengen/intrekken van Shine Stopper. Bij indirect licht en in de felle zon. Geen glim te zien.

  Links - hand met Shine Stopper. Rechts de andere hand zonder iets. Het voorbeeld van zichtbare verfijning van textuur.
  Ik gebruik Shine Stopper alleen op mijn t-zone en ook een beetje op mijn wangen vlakbij de neusvleugels (voor dat kleine-poriën-gedeelte). Ik merk inderdaad dat dit goedje een langdurig resultaat geeft. 6 uur red hij makkelijk, maar helaas niet de hele dag lang (alhoewel je met een goede matterende foundation/poeder al aardig in de buurt kunt komen). Vooral het bijwerken van je make-up kan met dit middeltje heel makkelijk. Voorzichtig met je vingers ermee deppen en dan gaan de mini-sponsjes weer aan de slag. Zo'n tube kun je ook altijd makkelijk meenemen (credits voor de verpakking, trouwens). Alleen dat van maskeren van kleine imperfecties - niks van gemerkt. Waarschijnlijk zijn mijn imperfecties net iets te groot ervoor :P Shine Stopper is te koop voor € 24, 15 in de webshop van Paula's Choice.

  11 opmerkingen:

  1. Het feit dat ie al 6 uur je glimmende huid tegengaat vind ik heel wat waard! Ik vind nog altijd die van Smashbox de beste maar deze klinkt ook erg goed. Ik denk wel vaker dat anti-shine en verdoezelen van imperfecties niet te combineren zijn, 't zijn toch totaal 2 verschillende dingen?

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw klinkt wel goed, er is idd een duidelijk verschil op je beide handen. De prijs valt best wel mee ook, volgens mij doe je wel lang met zo'n tube.

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed, en het resultaat is ook duidelijk zichtbaar!

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, dat klinkt goed. De foto's zijn het bewijs, echt heel duidelijk resultaat.

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg mooi resultaat! Lijkt me een fijn product

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat klinkt wel heel erg goed. Bedankt voor de tip.
   Liefs, xxx

   BeantwoordenVerwijderen
  7. Het ziet er goed uit, maar ik was ook toen al gefascineerd door het filmpje. Dat was trouwens van Debbie van Beautyscene, makkelijk terug te vinden, nu je dat weer weet! (: Ik heb gelukkig een product als dit niet nodig, geef mij maar een hydraterende dagcrème.

   BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een handig product (al denk ik dat hij wat minder geschikt is voor een droog-normale huid?), ook iets waar ik denk ik de prijs wel voor over zou hebben - iets wat mij niet gauw gebeurt.

   BeantwoordenVerwijderen
  9. het lijkt me echt een super fijn product!

   BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat ziet er uit als een heel fijn product!

   BeantwoordenVerwijderen