donderdag 27 oktober 2011

Snelle tip: oorbellenrekje van Claire's

Ik kan echt niet langs Claire's lopen zonder binnen te kijken. Ze hebben er altijd wel leuke hebbe-dingetjes (en super nagellak), ook als je al lang niet meer bij hun doelgroep hoort (*ahum* ik word echt oud :P). Maar goed, afgelopen weekend dus. Ik liep naar binnen en zag het staan... hét perfecte oorbellenrekje! Ik heb er nooit een gehad en ik hoefde het niet eens per se te hebben, maar ik vond het te cute om te laten staan!

Ik had al zo weinig ruimte op mijn kaptafel, maar dit prachtig rekje (hartenvorm!) heb ik toch nog tussen gepropt. Erachter heb ik al mijn primers/anti-shine spulletjes neergezet (toch nog efficiënt ruimte-gebruik) en het rekje is verder omringt door parfum flesjes. Kortom, schattig ^^ En dat voor maar 10 euro. Nu nog meer van die langere oorbellen kopen zodat het rekje een beetje voller raakt.

13 opmerkingen:

 1. hij is echt mooi! maar passen er ook knopjes in?
  want ik ben al een tijd op zoek naar een oplossing voor al mijn oorbellen en 80% er van zijn knopjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig, zo'n oorbellenrekje! Jammer genoeg zit er hier geen Claire's in de buurt (ik ben er dan ook nog nooit geweest, schaam schaam), maar anders had ik 'm zeker gekocht! Ook leuk dat ie de vorm heeft van een hartje (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handig oorbellenrekje zeg! Ben maandag nog in de Claires geweest, maar toen heb ik hem helaas niet gezien :( Je hebt mooie oorbellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Dat zijn de leukste aankopen; als je andere dingen moet kopen om het af te maken :). Maar het is idd een schattig rekje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is zoooo schattig! Maar hij is te klein voor mij :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat cute zo'n oorbellen rekje. Ik ben pas nog bij de Claire's geweest maar heb hem toen niet gespot (misschien verblind door de nagellakjes, who knows?) Maar op zich heb ik toch al een leuke opberg methode. Ik heb een kleerhanger aan de muur met een grote lap kant erover waar ik mijn oorbellen op prik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat handig! Ga ik binnenkort zeker een achter kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Azazella: als ze aan die gaatjes blijven hangen dan wel. of je moet ze aan de achterkant dichtdoen. ziet er vast super leuk uit, alleen wel lastiger met het uithalen :) ik heb ook vooral knopjes, maar bewaar ze nu gewoon in de lade van me kaptafel.
  @Kelly: @Joany: ik heb hem ook niet gelijk gezien! Hij lag ergens bovenop, echt zonde dat ze zoiets bijna verstoppen :P of Claire's heeft gewoon te veel spullen in de shop, dat kan ook.... XD
  @Gabriëlla: ahahaahha idd! :D
  @Myrthe: @Miss matc: thnx, ladies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattigheid voor €10,00. Heel erg leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh wat is die cool! ik heb precies zo'n zelfde van Claire's, maar dan in de vorm van een vlinder! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die is cool zeg en super handig! Had verwacht dat ie een stuk duurder zou zijn, dus de prijs valt me reuze mee! Mocht ik het weekend nog in de stad komen, dan neem ik zeker even een kijkje! Misschien neem ik hem ook mee. :D
  En wat heb jij een mooie oorbellen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen