zondag 23 oktober 2011

WIN: Your kissable moment?

Vandaag heb ik een kleine winactie voor jullie. Win Mini Lipgloss Set van Essence of Fruity Lipbalm van Hello Kitty by H&M. Gewoon een kleinigheid om twee ladies blij te maken. :)

De "regels" (oké, dat klinkt streng) zijn weer simpel:

 • Volg mij met Bloglovin/GFC/hoe dan ook

 • Als je mij met Bloglovin volgt - "like" dit artikel

 • Als je Twitter hebt, tweet het volgende berichtje: "What's your kissable moment? Vertel en win op http://pf-beauty.blogspot.com (cc @fairynowings)"

 • Laat weten als je voorkeur hebt voor een van de prijsjes

 • Vertel! Kissable moment? Wat komt in je op als je dit leest? Wees leuk/origineel/grappig/romantisch... val op! ;)

  Deze winactie is alleen voor de ladies uit Nederland (sorry, Belgjes!) en loopt tot donderdag 28 oktober.

  P.S. Je hoeft niet in je comment je e-mail adres achter te laten. Ik verloot deze prijsjes onder diegene die mij volgen en ga er dus vanuit dat je het "gewonnen"-berichtje vanzelf zult tegenkomen als je weer terugkomt.
 • 17 opmerkingen:

  1. Oeeh ik doe mee =) ik volg je via bloglovin en heb dit artikel geliked. ik heb geen twitter. Ik zou graag het essence setje willen winnen x

   BeantwoordenVerwijderen
  2. @Tess: lees goed de voorwaarden ;)

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je dit doet, toen ik de titel zag moest ik meteen aan een moment denken lang, lang, lang geleden. Een hele goede vriend van mij werd meer als een vriend. En toen was ik een keer met hem naar de bioscoop geweest. En we stonden buiten, er viel zo'n stil momentje. Het was gewoon perfect, ik keek recht in zijn mooie blauwe ogen, mijn kissable moment. We hebben alleen achteraf niet gezoent. Hihi. Maargoed ik doe mee, ik volg je via bloglovin en heb meteen even geliked. Ook heb ik twitter en meteen even getweet. Mijn twitter is: nyriaa
   Liefs xxx

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! Ik volg je via bloglovin en heb dit gericht geliked. Als het goed is volg ik je ook via goole friend connect. Eigenlijk heb ik geen voorkeur qua prijsjes ik vind ze allebei leuk maar als ik moet kiezen ga ik voor de essencie lipglosses. Bij een kissable moment denk ik direct aan een koe met ongelooflijke zoenlippen, waarom? Geen idee :O

   Iedereen succes,
   xx Rachel

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke actie! Ik doe graag mee en heb geen voorkeur.
   Ik dacht meteen aan een moment vorige week..
   Een ontzettend leuke jongen keek me een paar seconde met een diepe blik aan. Oooh wat had ik hem toen graag willen zoenen!

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Leukleuk!
   Ik volg je op Bloglovin' en heb het artikel geliked, ik heb het ook getweet:
   http://twitter.com/#!/xIlsejee
   Ik zou graag het Essence lipgloss setje willen winnen.
   Bij een 'Kissable moment' denk aan het ideale moment om iemand eens flink te verwennen :D
   xxx

   BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke actie, ik doe mee! Ik volg via bloglovin en heb dit artikel geliked. Ook volg ik via twitter en heb getweet: https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/128046724936761344. En mijn meest kissable moment doet mij denken aan mijn 16e jaar. Ik zat met mijn beste vriend bij hem thuis een film te kijken (een actiefilm, lekker romantisch;) ) en opeens keken we elkaar aan.....daar was de kus. Het was echt zo'n moment uit een tienerfilm. We hebben ook nog even 'verkering' gehad, maar we bleken toch beter als beste vrienden.
   groetjes LindaB
   (mail: linda_brouwers@hotmail.com, het lukt mij nog steeds niet om in te loggen)

   BeantwoordenVerwijderen
  8. Oja, ik heb een voorkeur voor het essence pakketje. groetjes LindaB

   BeantwoordenVerwijderen
  9. Aah leukleukleuk! Ik volg je via bloglovin' en GFC. Twitter heb ik niet... Mijn voorkeur gaat uit voor de lippenbalsem van Hello kitty (I love hello kitty!!), omdat ik niet echt een lipgloss gebruiker ben ;). Mijn kissable moment? Tijdens een horrorfilm!

   Lief dat je dit verloot :)

   xxxx

   BeantwoordenVerwijderen
  10. http://twitter.com/#!/Beautinista/status/128106939082219520
   Geliked op bloglovin!
   Ik moet bij kissable moment echt denken aan een romantische bioscoop film, en dat je dan gaat zoenen. zoals je wel eens in tekenfilms ziet haha!
   Mij maakt het niet uit wat ik win.

   BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuke winactie !
   mijn kissable moment was toen ik met wat vrienden naar het strand ging en er een vriend van een vriend van mij kwam wat een hunk ik dacht ik zou met hem wel eens willen zoenen maar toen hoorde ik via via dat die homo was *oeps* paar dagen later werd ik gesmst was hij het ! hij was hellemaal geen homo en nu zijn we al bijna 2 jaar samen ! (L)
   Ik volg je via bloglovin en ik kan echt niet kiezen welke ik wil zou willen winnen !

   super leuk bedacht meid !!
   liefs

   BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke winactie zeg !
   'Mijn kissable moment' is eigenlijk op het strand met je vriend bij zonsondergang. Het klinkt lekker cliché maar goed. Haha.
   Ik volg je via Bloglovin' , heb het bericht geliked en natuurlijk getweet (: http://twitter.com/#!/GlossyTrends/status/128116224935739392
   En mijn voorkeur gaat uit naar het pakketje van Essence.
   Liefs , X

   BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik waag ook een kansje voor het Hello Kitty fruity lipbalm setje.
   Bij een kissable moment denk ik meteen terug aan het eerste afspraakje met mijn huidige man. We draaiden echt al maanden om elkaar heen op het werk omdat we geen van beide de eerste stap durfden te zetten, maar uiteindelijk vroeg hij me mee naar de film.
   Na afloop fietste hij heel galant met me naar huis. In het brandgangetje namen we afscheid. Ik stond zo te hopen op een zoen, maar hij durfde volgens mij niet goed, duss ging deze kissable moment helaas to waste.
   Gelukkig maakte hij het de volgende dag dubbel en dwars goed ;)

   BeantwoordenVerwijderen
  14. leuk!
   Mijn kissable moment moet nog komen helaas,
   ik heb de ware nog steeds niet ontmoet.
   ik volg je al op bloglovin en heb je artikel geliked,
   http://twitter.com/
   ik heet tialdaatje op twitter.
   ik heb niet echt een voorkeur.

   Groetjes,
   Tialda.

   xx

   BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuk! ik volg je sinds nu via Bloglovin en ik heb ook geliked!

   Waar ik aan denk? het moment dat je met de leukste jongen van de wereld gaat zoenen:D

   BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh oeps ik vergeet me naam neer te zetten mijn reactie is van hierboven^^

   xx Stephanie

   BeantwoordenVerwijderen