donderdag 3 november 2011

Aaibaar haar met Rituals

Over de shampoo van Rituals genaamd Carpe Diem heb ik al eerder goede dingen gelezen. Natuurlijk moest ik hem uitproberen na zoveel belooftes en enthousiaste reviews. Maar alleen een shampoo kopen vond ik wel een beetje stom, dus hup, conditioner It's a wrap er maar ook bij. Voedende verzorging met anti-frizz kan mijn haar altijd wel gebruiken.

OMG.... ik ben verliefd op deze shampoo! Niet alleen de geur (cherry blossom, mmmm) is geweldig, ook het effect - mijn haar is namelijk heeeeerlijk zacht na gebruik. Deze shampoo maakt echt het verschil. Je merk dat hij mild voor mijn haar is, waardoor het gevoed wordt en extra aaibaarheid-gehaalte krijgt. Ik moet zeggen, een conditioner krijgt mij nooit zo enthousiast. It's a wrap is echt prima, niets mis mee. Ook weer die lekkere geur en zachtheid van mijn haar. Maar ik ben ervan overtuigd dat het de shampoo is die het hem echt doet. Mijn haar is dan ook veel minder pluizig, maar hiermee bewijst deze conditioner natuurlijk ook zijn verdienste. Een vriendin van mij heeft laatst beide producten ook gebruikt (haar haar is dan wel minder droog en pluizig dan dat van mij) en zij vond beide producten helemaal geweldig. Ik was alleen een beetje huiverig voor de prijs, aangezien ik van plan ben om in ieder geval de shampoo vaker te kopen (ik kijk blijkbaar normaal niet echt naar de prijzen als ik iets gaafs zie...), maar het viel reuze mee - 8 euro. Ik ben veel kappersmerken gewend, vandaar dat dit zeker een meevallertje is. Oh ja, en wat de geur betreft - wees niet bang dat hij je parfum gaat overheersen, hij blijft namelijk heel subtiel in je haar hangen. ;)

10 opmerkingen:

 1. De prijs is inderdaad een meevaller als je kappersmerken gewend bend. Ik ken deze niet, sta een beetje huiverig tegenover shampoos en dergelijke van 'beauty merken'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me hele fijn producten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my god, shampoo en conditioner in de cherry blossom geur??? HEBBEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cherry Blossom, dat ruikt zo lekker.
  Heerlijke shampoo en conditioner.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt inderdaad best aantrekkelijk (dorre pluizebol hiero) Wel aan de prijs, maar voor shampoo vind ik dat misschien niet zo heel erg omdat ik daar niet zoveel van gebruik. Conditioner daarentegen gaat er in grote hoeveelheden doorheen (doe aan co-washing), dus die moet echt goed EN betaalbaar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooo deze producten zijn echt geweldig!

  De geur is echt hemels... <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lijkt me een geweldig product, misschien dat ik hem een keer meeneem, proberen kan nooit kwaad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat klinkt echt héél erg goed. Ik heb ook vaak coupe plofkop, zo droog en pluizig is mijn haar. Gelukkig heb ik nu ook een hele goede shampoo en conditioner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze wil ik al een tijdje is kopen.. Toch is doen na deze review! :-) Klinkt goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed, ik ben sowiezo dol op Rituals en ben binnenkort jarig. Heb deze meteen maar even op mijn: deze zou ik willen hebben- lijstje gezet, goeie tip.
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen