zaterdag 26 november 2011

Aussie's 3 Minute Miracle: vergelijking

Toen bekend werd dat Etos vanaf oktober het merk Aussie ging verkopen, was ik ook echt zo'n idioot die op 1 oktober op de stoep stond. "Hoe spreek je dat uit? Nooit van gehoord." - kreeg ik van een medewerkster te horen. Dat was even balen... Een paar weken later liep ik weer bij Etos naar binnen, maar dit keer was het een toeval. En wat viel mij op? Aussie producten! Natuurlijk wilde ik gelijk de welbekende 3 Minute Miracle haarmasker uitproberen. Maar welke... Voor droog of pluizig haar, aangezien mijn lokken onder beide categoriën vallen? Als beauty-blogger en mega beauty-liefhebben neem je dan natuurlijk beide... om te vergelijken.Ik heb veel over 3MM Reconstructor gelezen en juist van dit masker had ik veel verwacht. 3MM Frizz Remedy was eigenlijk een extra'tje die niet per se iets hoefde te doen. Gek genoeg, is het precies andersom uitgepakt. Laat ik voorop stellen, beide maskers ruiken heerlijk. Alhoewel ik Frizz Remedy veel meer kauwgom-achtig vind dan Reconstructor (hier overheerst munt toch best wel). Verpakking is super handig (kwestie van knijpen) en structuur is erg fijn (niet te dun en niet te dik, conditioner-achtig). Toch maakt Frizz Remedy mijn haar net iets zachter en minder pluizig (tja, precies volgens de verpakking). Ook blijft mijn haar veel langer zo uitzien, ook de volgende dag hoef ik er minder veel aan te doen. Met Reconstructor is het allemaal net niet. Mijn haar is heel zacht, maar het is zoals na een conditioner. Ook duurt dit effect veel minder lang. Ik wilde Reconstructor bijna bombarderen tot een klassieker, maar hoe je het wilt noemen - ik heb dus een andere favoriet, Frizz Remedy. Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar shampoo en conditioner uit deze lijn...

Producten van Aussie zijn te koop bij de Etos voor ongeveer 7 euro per stuk.

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te lezen dat je een verschillende mening over de producten hebt! Handig review.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke vergelijking. Ik wou nog eens wat proberen van dit merk, dus ik weet al waar ik voor ga ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk om te lezen. Ik denk dat ik die ook maar eens ga proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel benieuwd naar Aussie, ik België verkopen ze het (nog) niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Interessant, hopelijk komt het gauw naar België ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien dan ook de Frizz Remedy even proberen de volgende keer :) die ken ik nog niet. Al gaat dat wel even duren want ik wil eerst even een flinke deuk in mijn voorraad slaan, ik sla altijd flink in als er een leuke aanbieding is voor haarproducten, maar nu heb ik geloof ik genoeg om een nucleaire winter te overleven... Wat niet praktisch is, want volgens mij word je dan toch echt kaal :p Ik vond de Aussie Miracle Moist lijn ook altijd erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat de Reconstructor het net niet is. Over het algemeen ziet het er wel goed uit.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zelf ook helemaal gek op Aussie! Ik wilde het ook zo graag hebben, want na het Event van Aussie en ik de verhalen las over deze miracle haarproducten, moest ik het ook hebben. Ik heb de shampoo, conditioner en het masker van de Friss Remedy. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan, is veel minder pluizig en het blijft de hele dag zo lekker ruiken. Ik merk echt verschil als ik mijn haar een dag was met een andere shampoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat handig!
  Ik heb de Reconstructor en had hier ook meer van verwacht dan van de Frizz Remedy. Die neem ik de volgende keer dan wel, want ik ben heel benieuwd geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik gebruik de shampoo conditioner en de 3 minute miracle allemaal van de droge haar lijn and i love it, vooral de geur goddelijk. wil echt nu geen andere meer

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goeie vergelijking. En toch. Ik blijf zo'n beetje sceptisch als het op Kruidvat/supermarkt haarverzorging aankomt... Maar waarschijnlijk overtuig je me nog wel! :)

  BeantwoordenVerwijderen