zaterdag 19 november 2011

EOTD: Candybar at the Corner of my Street

Het mag duidelijk zijn, ik ben fan van roze oogschaduw. Maar wisten jullie dat deze kleur ook prima met rood te combineren is? Vast wel, want dat heb ik al vast een keer verteld... maar goed, hierbij nog zo'n voorbeeld die ik laatst gedragen heb. Een echte Candybar-look :)Ik heb geprobeerd om de bovenste ooglid zo mat mogelijk te houden (alhoewel hier en daar een shimmer niet te voorkomen was). Als basis heb ik rode felle kleur uit mijn Wet 'n Wild Night Elf palette gebruikt. Deze kleur neigt toch wel meer naar fel roze, vooral als de kleuren er omheen ook roze zijn (matte Inglot kleurtjes).Om toch een mooie overgang van roze naar rood te creƫren heb ik een donker-rode kleur gebruikt (zoiets als good old Catrice Spiced Red of anders heeft Inglot ook wel een soort gelijke kleur - yes, I have it). Deze heb ik zowel in de buitenste ooghoek als in de crease aangebracht.Langs de onderste wimperrand heb ik een shimmmery donker roze/rode kleur gebruikt. Het is toch wel een mooi contrast van mat en shimmer geworden. Voor de wing heb ik dit keer mijn liquid eyeliner gebruikt... alleen volgens mij is deze weer aan vervanging toe, omdat ik er een beetje allergisch voor werd. Maar goed, het eindresultaat is gewaagd, fel en toch lekker girly. En check wat het voor mijn blauwe ogen doet.. :)

16 opmerkingen:

 1. Mooie look ! Ik zou er waarschijnlijk zelf niet mee staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je staat echt mooi met roze :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke look! Staat je goed :)
  Vind het contrast van mat en shimmer erg goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. staat je erg goed, je kan die kleuren echt goed hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze echt heel mooi. De eyeliner is heel subtiel.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige, roze look! Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie girly look inderdaad :) Welke blush heb je op?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie ooglook! Als ik roze oogschaduw opdoe ziet het er altijd uit alsof ik een nachtje iets te hard gefeest heb of uren gehuild heb ofzo :")Maar jou staat het superleuk!
  liefs, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er super uit! En helemaal niet 'tranerig' zoals je wel eens met deze kleuren hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit staat je echt geweldig! Wanneer ik dit soort kleuren gebruik lijkt ik net een zombie, maar jou staat het heel mooi, ziet er heel zoet en sprookjesachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @DalaLuz: ik zat dus de hele tijd te bedenken welke dat was, maar ik weet het echt niet meer :P Het was of een cream blush van Urban Decay of een roze Kiko blush... :)
  @IEDEREEN: thnx voor jullie lieve comments, ladies!!!

  BeantwoordenVerwijderen