dinsdag 29 november 2011

EOTD: Fearless When I'm Standing Close to You

Met deze look heb ik weer een bijzondere Inglot pigment herontdekt. Het heeft een prachtige bordeaux-kleur met een soort rozige glitters. Het enige probleem waar ik steeds tegenaan liep: dit is wat je noemt chunky pigment. Deeltjes zijn grover dan bij mijn andere pigment van dit merk... maar hé, het bleek allemaal makkelijker te zijn dan ik dacht.Zo'n grove pigment kun je eerst beter crushen in de dop (dus: pak een beetje pigment met een kwastje op en dep ermee een paar keer in het dopje of op je handpalm). That's it, makkelijker kan niet! Zo wordt pigment zachter en kun je er veel makkelijker mee werken. Geel fallout. Ik heb er in ieder geval geen last van. Maar ik gebruik dan ook altijd een crème-achtige oogschaduw daaronder/als basis. Dit keer was Endless Chocolat van L'oreal een perfecte match. Het is trouwens wel apart dat je de onder-kleur op de close-up foto's beter ziet, dan in het echt (flits-foto's). IRL zag je namelijk alleen donker-rood met rozige glitters. Maar ja, het is ook niet zo gek als je bedenkt met welk licht ik nu foto's 's ochtends moet maken :PIn en iets boven de crease een donker-rode kleur, licht aangebracht. Langs de onderste wimperrand - donkere blue-brown-achtige kleur uit Wet 'n Wild Night Elf palette. Deze heeft namelijk ook al een rode gloed/ondertoon. Niet vergeten binnenste ooghoeken op te lichten met een zachte kleur, het laatste wat je wilt is het huilogen-effect. Het eindresultaat is fearless, smokey & still glamorous. Het is net iets te speels voor een vamp, maar toch best wel stoer.

10 opmerkingen:

 1. Ik vind het best wel mooi bij jou maar ben er bijna zeker van dat deze kleur het niet doet voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een zeer mooie look! En de kleur is schitterend, mooi hoe het rood heb gebruikt!
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige feestelijke look!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt de donker-rode heel mooi licht aangebracht. Echt een prachtige look.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie combinatie! Vooral dat donkerrood vind ik verrassend goed staan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik dacht al direct aan die Inglot pigment toen ik de look zag! echt supermooi is het geworden! :D

  BeantwoordenVerwijderen