woensdag 2 november 2011

EOTD: I Wear My Jeans This Night

Ik zat echt lang naar deze foto's te staren om te bedenken welke oogschaduws ik ook alweer gebruikt heb.. Ik had een nieuwe blauwe vest als inspiratie, maar meer weet ik ook echt niet. Ik ben een slechte blogger wat dat betreft, maar misschien heeft het feit dat mijn camera na enkele foto's de moed opgaf (lees: hij moest allang aan de oplader) niet echt meegeholpen.

Donkere blauwe kleuren met in de buitenste ooghoek een nog donkerder/bijna zwart accent. Ik besloot om alle kleuren koel te houden en daarom koos ik voor een midden roze oogschaduw voor boven de arcadeboog. Op mijn waterlijn heb ik felle oogpotlood Electric van Urban Decay aangebracht, uitgesmudged met donkere blauwe kleur. Uiteindelijk is het dus een soort blauwe smokey geworden, maar dan net iets anders. Wel precies volgens de laatste trends ;)

12 opmerkingen:

 1. Wauw, dat blauwgroene effect in je binnenste ooghoek is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan de oogschaduws wel raden! Crease: UD Last Call, buitenste ooghoek: Mac blue brown (dupe?), binneste ooghoek: Catrice Talk Like An Egyptian? Alleen de blauwe op ooglid kan ik zo niet noemen, misschien Urban Decay?...

  haha, supermooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kashmira: OMFG, jij bent goed! De blauwe weet ik ook echt niet meer... nee, geen UD, iets anders, maar wat - geen idee XD
  @JolienM: @Elke: @ValleyDoll: @DalaLuz: thnx, ladies!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige look! Ik moet ook maar eens met blauw aan de slag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat het ook is, welke kleuren het ook zijn, 't ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt mooit! :'D


  http://beautybonbons.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, heel erg mooi. Ik vind het een geslaagde look.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ongeacht welke kleur het is, de look is echt fantastich. Vind vooral de licht geel/groenige kleur in je ooghoeken er erg mooi bij passen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, echt een prachtige look!

  BeantwoordenVerwijderen