vrijdag 11 november 2011

EOTD: Laying on the Grass, Seeing the Sky

Ik zat me te bedenken dat ik al wel eens een look met blauw en groen gemaakt heb... maar goed... aangezien mijn looks nooit gelijk zijn, is dit wel weer leuk. Groen en blauw niet te combineren? Think again!Als basis (in het midden van mijn bewegende ooglid) heb ik de groene MAC oogschaduw van laatst genomen. Fresh Flare loves eyeprimer! Niks aan te merken, toch? ;) In de binnenste ooghoek zie je een blauw-achtige oogschaduw van MUS, die in combinatie met al dat groen ook weer een andere tint kreeg. In de buitenste ooghoek en in de arcadeboog heb ik voorzichtig een donker-groene kleur aangebracht.Mijn crease was trouwens bijna mislukt... Maar de donker-groene kleur en mijn nieuwe blending kwast hebben mij gelukkig gered. Langs de onderste wimperrand natuurlijk mijn favoriet - Urban Decay potlood in Electric, in combinatie met een licht blauwe Kiko oogschaduw. Zwarte gelliner, toch wel een klein beetje uitgesmudged. De kleine wing helpt ook wel om blauw aan de onderkant en groen aan de bovenkant te verbinden. Lekker fel, opvallend en vrolijk :)

9 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie kleurcombinatie zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooie tinten bij elkaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, ik vind je crease perfect. Soms is dat wel lastig. Ik ben zo jaloers op je wimpers, die zijn perfect gekruld in tegenstelling tot die van mij.
  Mooie look.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige look! Je hebt blauw en groen zo mooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie look! UD Electric ziet er prachtig uit, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gave combinatie, echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die blauwe kleur onder je oog is geweldig! die popt er echt uit!

  BeantwoordenVerwijderen