dinsdag 8 november 2011

EOTD: Pink Dragon Left His Wing

Roze combineren met paars is eigenlijk heel makkelijk. Deze twee kleuren vullen elkaar perfect aan. Aan deze roze look heb ik een beetje koraal toegevoegd voor een warmer effect. Vooral zo makkelijk als er in de paarse oogschaduw al koraal-kleurige shimmer zit ;)Als basis heb ik midden-roze shimmer kleur uit mijn Inglot palette gebruikt. Ik heb ook de prachtige Magentha Mystique van Make-up Studio toegevoegd voor een beetje blauwe shimmer bij al dat roze.De paarse kleur is Destiny van Senna Costemics. Deze heb ik ook een beetje in de crease aangebracht met mijn nieuwe favoriet crease-kwastje van Louise Young (hier later meer over). De matte koraal-kleurige oogschaduw komt ook uit mijn Inglot-palette. Neutrale rozige highlighter onder de wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Oogpotlood (boven en onder) heb ik uitgesmudged met dezelfde donker paarse kleur. Koraal op de lippen en wangen maakt deze look helemaal af.

14 opmerkingen:

 1. Wow supermooi!!!! Ik moet die kleuren ook weer eens wat vaker gaan gebruiken. Ik gebruik mijn paarse met gouden shimmer uit mijn 15 warm palette wel veel, maar altijd i.c.m. goud. Toch maar eens een roze kleur opzoeken. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauww wat een gave look, ook de lipkleur is geweldig!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg! Denk dat ik die combi snel ook weer ga gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gelukt deze look :) En ik ben echt zo jaloers op die mooie wimpers van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi gemaakt, ik zou zelf hier niet op gekomen zijn, maar zoals je al zei roos en paars vullen elkaar erg mooi aan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie ooglook! i love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Door dat koraalrode toe te voegen vind ik deze look heel mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtige look. Ik vind de combinatie roze en paars ook echt heel mooi en ben in love met deze paars tint.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi zeg! Paars en roze is inderdaad een mooie combinatie, helaas staat het mij niet. Het kleurtje op je lippen en wangen maakt het inderdaad helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi! (ik val in herhaling :)) Roze en paars is idd een prima combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi! Dat ga ik ook eens proberen, ik gebruik vrij weinig roze en paars

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, dat ziet er echt supergoed uit!

  BeantwoordenVerwijderen