dinsdag 22 november 2011

Experiment & Express: J'ouvert Gelliners

Ik ben fan van eyeliner, en gelliner in het bijzonder. Zonder lijntje langs mijn bovenste wimperrand is mijn look niet compleet. Gelliner heeft ook nog eens het voordeel dat je het makkelijk kunt uitsmudged en hiermee je look zachter maken. Het probleem wat ik bij gelliner altijd tegenkwam is het vinden van kleur. Bruin en zwart is een makkie, maar de andere kleuren?Jullie willen niet weten hoelang ik op zoek was naar een donker-paarse eyeliner. Op een gegeven moment heb ik er eindelijk een gevonden die ook nog lekker donker bleek te zijn, maar hij was waterproof en dat kunnen mijn gevoelige ogen niet dagelijks hebben. Wat ben ik blij dat J'ouvert ze wel gewoon heeft! Gekleurde gelliner, maar toch wel een beetje donker - een perfect alternatief voor simpel zwart lijntje.En wauw, wat zijn ze mooi! Vooral in de zon zie je hoe bijzonder de shimmer van deze liners is. Op de ogen hebben ze wel een beetje metallic-achtige finish, maar het is allemaal niet overdreven en, ondanks de kleur, ook heel erg draagbaar. En ja, ik heb inderdaad mijn lang gezochte donker paarse eyeliner gevonden :)J'ouvert gelliners zijn niet té creamy, maar je brengt ze alsnog heel makkelijk aan. De zwarte en de bruine houd ik nog even dicht, maar jullie kunnen je voorstellen dat ook die pigmentatie super zal zijn. De groene liner heb ik, trouwens, ook in de tweede look gebruikt van mijn review van oogschaduws van dit merk. Deze gelliners zijn voor € 15,50 te koop in de webshop van J'ouvert (of wacht lekker tot a.s. donderdag, misschien zijn ze dan ook lekker afgeprijsd ;))

11 opmerkingen:

 1. Die paarse is echt prachtig! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zien er mooi uit zeg! Had nog nooit van het merk gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige eyeliners. Even in de shop kijken, want ook ik heb er nog nooit van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende het merk nog niet maar dit ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er prachtig uit en trouwens ook een goede pigmentatie. Die paarse...*smelt*...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren ! Ik gebruik eigenlijk enkel zwart.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende dit merk ook nog niet. Ik heb al gesnuffeld in hun webshop. En wat hebben ze een mooie spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh jeetje wat zijn die mooi!! :0 Die shimmers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De potjes alleen al zijn om van weg te smelten. prachtige kleuren.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die groene en paarse zijn echt mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen