woensdag 30 november 2011

J'ouvert lips: Snob & Date Night

Het eerste wat mij opviel aan de lipsticks van J'ouvert Cosmetics was het formaat. Wat zijn zij klein en schattig! Schijn bedriegt: ze zijn qua grootte vergelijkbaar met de meeste lippenstiften van andere merken. Dit noem ik dan maar compact. :) De verpakking is sowieso top: heel mooi mat met een doorzichtige bovenkant van de dop - zo kun je precies de kleur zien.Wat ik wel apart vond is dat beide lippenstiften van binnen omhuld waren door een soort wit laagje. Een soort bescherm-laagje, die je makkelijk met een servetje eraf haalt. En dan komt de kleur... Bij Snob dacht ik eerst dat het precies mijn lipkleur was. Maar niets is minder waar. Hij is iets meer koraal, maar het blijft een prachtige neutrale kleur met hele fijne goud-achtige shimmer erin. Wat mij ook gelijk opviel was hoe zacht deze lippenstift was. Het is een soort balsem die heel makkelijk uitsmeert. Date Night is de donkerste kleur van J'ouvert en helemaal de trend van deze herfst/winter. Het is bessen-kleur, zoals een bessen-kleur hoort te zijn - koele ondertoon, maar nog steeds diep rood. Geen kleur voor elke dag (behalve als je van statement lips houdt natuurlijk), maar wel een mooie aanvulling op een gedurfde look.Alleen het probleem met mijn camera is dat hij niet zo van bessen-kleurtjes houdt. Op één foto was hij min of meer gelukt, hoewel hij in het echt veel dieper is. Snob is dan wel weer op elke foto gelukt.... :) Ik moet wel zeggen dat bessen-kleur niet helemaal mijn ding is; ik ben er wel achter gekomen dat de enige felle kleur die mij staat fusia/roze is. Maar voor de afwisseling is deze kleur ideaal, en al helemaal als je een beetje getinte huid hebt. En over Snob hoef ik denk ik verder niks te zeggen... :)

Helaas staat de naam van de kleur alleen op het doosjes en niet op de verpakking van de lippenstift zelf. Maar hé, het is maar een kleinigheid. Deze beauties zijn te koop op de website van J'ouvert voor € 14,50.

6 opmerkingen:

 1. Beide kleuren zijn prachtig! En je lippen zien er zo zacht uit, het doet me idd ook denken aan een balm omdat het zo'n mooi verzorgde look geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren! En die shimmer op de eerste swatch <3 Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind snob echt prachtig! Hahaha, ik snap heel goed dat de bessen kleur niet samen met de camera ging. Ik vind de kleur zelf ook wat minder.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoera voor Snob :) echt een mooie neutrale kleur met dat mooie subtiele shimmertje er in!

  BeantwoordenVerwijderen