zondag 13 november 2011

Kat von D Tattoo Concealer

Tattoo Concealer van Kat von D is een hele bekenede in beauty-land. Hij zou heel dekkend zijn (vandaar ook zijn naam) en dat is nou precies wat ik nodig heb. Nee, ik hoef geen tattoo's te verbergen (moet er eerst eentje nemen), maar aangezien mijn gezicht vaker het slachtoffer is van een puistje, kan ik wat extra verberg-hulp gebruiken.Ik gokte op kleur Medium, wetende dat Kat von D heel goed is in hele lichte kleuren. En ja hoor, deze bleek ook vrij licht te zijn. Nu het wat kouder is en ik niet zo veel zin heb om mezelf naar de zonnebank te slepen, past deze kleur steeds meer bij mijn huidskleur. Maar omdat ik deze concealer onder mijn foundation gebruik, maakt deze kleurverschil ook eigenlijk niet zo veel uit.Wat een dekking... ik ben echt onder de indruk. Deze concealer lijkt vrij hard, maar eenmaal in de vingers wordt hij iets romiger. Ik hoef maar een mini hoeveelheid te gebruiken om alle oneffenheden van mijn gezicht te laten verdwijnen (dit betekent ook dat ik deze grote verpakking nooit van mijn leven zal opmaken :P ). Ik breng het dus onder mijn foundation, maar dat komt voornamelijk door de kleur. Dit is natuurlijk niet optimaal, omdat er dan een laagje concealer afgeveegd wordt. Maar dat is niet erg, het is een kwestie van bijwerken (ik doe het met de romige MAC concealer, omdat hij qua kleur precies past). De concealer van Kat von D zie ik dan als een goede basis, want niemand verslaat deze in langhoudbaarheid. Alle plekjes zijn voor de hele dag verdoezeld en dat is toch wel erg fijn. Hiermee lijkt deze concealer wel een beetje op Pro-Longwear concealer van MAC, alleen is de verpakking van MAC onhandig en hij is vloeibaar.

Deze beauty heb ik uit Amerika gekregen, ik schat dat hij zo rond de 20 euro gekost heeft. Aan het begin van dit jaar werd gesproken dat Kat von D in het najaar bij Sephora's in Nederland verkocht zou worden, maar het is nu najaar... wij wachten het af. Voorlopig is online shoppen (of natuurlijk "even" langs de VS) de enige optie.

21 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me een ontzettend fijn product, jammer dat het hier nog niet makkelijk verkrijgbaar is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Lijkt me een fijne concealer! Hopelijk komt Kat Von D make-up binnenkort in de Sephora. Ben ook benieuwd naar de paletten van haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er echt goed uit, jammer dat je hem niet zo makkelijk kan krijgen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt me een fijn product had er al veel goede dingen over gelezen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Jammer dat het hier niet te koop is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb hem ook en ik moet er nog even mee zien te werken idd voor plekjes in het gezicht is ie ideaal maar ze hadden hem ook aangeraden voor onder de ogen en daar wil die nog niet echt werken voor me :( (maar geen 1 concealer trouwens lol haha )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er wel echt heel goed uit. Jammer dat die toch nog net iets te licht is. Maar het word inderdaad kouder en minder zonnenbanken.
  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier heb ik zulke goede dingen over gehoord, wil hem al een hele tijd ook kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit ziet er inderdaad echt goed uit. Ik heb altijd problemen op een concealer onder mijn ogen aan te brengen. Het ziet er dan meteen cakey uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook altijd ruzie met concealer onder mijn ogen, heb gemerkt dat ik beter voor minder dekking kan gaan omdat het van teveel dekking nog minder fraai wordt. Maar ik ben wel nieuwsgierig naar deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me ontzettend fijn, de verpakking is ook erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toch jammer dat hij iets te licht is, maar had je moeilijk mee kunnen nemen naar Amerika om 'even' de kleur te testen ;)
  Gelukkig ben je er wel blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vraag me af hoe het werkt op een tattoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @laralaurentia: ik zei toch dat ik in de koffer mee wilde :P :D nee joh, ik had het al verwacht. Maar ik ben er idd heel blij mee! Liever te licht dan te donker ;)
  @IEDEREEN: bedankt voor jullie comments, ladies :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De concealer is echt gorgeous, amazing dekking ook! Hij staat nog steeds op mijn wishlist, net zoals de palettes. De Sephora mag wel eens gaan opschieten. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey, nu valt mijne frank (allez Eurocent) is dat de nieuwe vriendin van de ex van Sandra Bullock? (euh dit even geheel terzijde:))

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow nice! Die gaat zeker op m'n wishlist :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. werkt het ook voor automutilaite littkens? voor de witte dan? werkt dat? en voor de rode enzo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb zelf niet zulke littekens, dus kan het moeilijk zeggen. sorry. maar concealer is wel erg dekkend, dus hoogst waarschijnlijk wel.

   Verwijderen