donderdag 17 november 2011

Let me introduce you... J´ouvert Cosmetics

Weten jullie het nog: in de video van The Makeup Show liet ik al een kleine preview zien van het nieuwe Nederlandse merk/trots genaamd J'ouvert Cosmetics. Tijd om er beter kennis mee te maken...

Met een slogan "Be the artist of your own face" is J'ouvert Cosmetics begin dit jaar opgericht voor vrouwen met verschillende huidskleuren en verschillende beauty-behoeftes. Het merk staat voor betaalbare luxe en producten met een fijne romige structuur, perfect gebalanseerde kleuren en langhoudbaarheid. Klinkt goed, niet waar? Als ik "kleur" lees, dan denk ik gelijk aan oogschaduws (tja, ik ben echt een freak wat dat betreft). Laten we eens kijken naar de kwaliteit van deze beauties...J'overt verkoopt refills, waar je je eigen paletje mee kunt vullen. Maar er zijn ook mono's. De kleurkeuze is niet eindeloos, maar er zitten hele bruikbare en ontzettend mooie kleuren tussen. Het is eigenlijk ook maar goed dat je niet uit 100 kleuren hoeft te kiezen... de kleuren die verkocht worden zullen namelijk bijna iedereen staan (en je hoeft dus ook niet super lang te twijfelen tussen 3 kleuren die eigenlijk vrij veel op elkaar lijken, maar toch net niet... klinkt bekend? :P) De enige teleurstelling voor de dames onder ons die van leuke namen houden: helaas, alle kleuren hebben uitsluitend nummers.Kleuren in het paletje:
#J06 - warme midden-bruine kleur met een beetje gouden gloed
#D01 - donker grijs/zilver/blauw-achtig(?) met micro zilveren shimmer
#D03 - paars/bordeaux met koelere ondertoon dan J06

Losse oogschaduw in de kleur #J10, rijke lila kleur met blauwe shimmer (hier hoort bijna mijn naam op te staan... dit is zo mijn kleur ^^)

Maar nu het belangrijkste... dat van de romige structuur geldt dus ook voor de oogschaduws. Ze zijn het, helemaal! Ik geloofde het niet, tot ik de eerste keer ging swatchen. Ik was bang om ze sneller door te drukken, maar het viel enorm mee. Je komt niet vaak oogschaduws tegen die zo'n bijzondere structuur hebben. Het is niet zoals een echte cream oogschaduw, maar het voelt wel bijna fluweel aan. Een beetje apart, maar ik vind het super! Ik was natuurlijk wel een beetje bang dat ze hierdoor snel zouden creasen. Maar nee hoor, in tegenstelling. Ik gebruik wel altijd een primer (kan niet anders met mijn oogleden), maar echte creamy oogschaduws zullen bij mij ook daarmee sneller creasen. Deze niet, de kleuren blijven perfect de hele dag zitten. En dan de pigmentatie....Een lichte veeg met een vinger... opbouwen is nergens voor nodig, this is the real deal! Ik hoef, denk ik, verder niks meer te zeggen... ;)En tot slot nog twee looks waar ik twee van deze kleuren in verwerkt heb. Eigenlijk heb ik ze allemaal al gebruikt, maar deze twee wilde blijkbaar het liefst op de foto :P Links - #D01 op 2/3 van de bovenste ooglid. Rechts - #J06 in de buitenste hoek en arcadeboog.

Deze beauties zijn te koop in de webshop van J'ouvert. Prijs van singel oogschaduw is € 12,50 en van refill € 10,00.
Psssst, binnenkort kunnen jullie ook zelf kennis maken met dit prachtig merk!

14 opmerkingen:

 1. J10 is zo'n mooie kleur! Ik ben de laatste tijd weer helemaal in to paars :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er echt goed uit! De verpakking èn de swatches. Ik kende het merk niet, maar ben er wel benieuwd naar geworden nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg! En wat een ongelooflijke pigmentatie, ik ben er helemaal weg van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt alvast heel erg fijn. De kleuren zien er zoo mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat ziet er mooi uit. Ik kende het merk niet ,maar het ziet er erg goed uit. Vooral de eerste look vind ik erg mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige pigmentatie en de structuur klinkt des te goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw dat ziet er wel goed uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien is het een beschermingsmechanisme dat ik niets kan met oogschaduw, anders had ik er vast te veel van gekocht. Wat een prachtige kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleurtjes en wat een pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat een prachtige kleuren, en dat pigment! Ziet er echt super uit. De prijs valt ook nog wel mee, mij heb je nieuwsgierig gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw dat ziet er goed uit! Mooie pigmentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi zeg! En zo te zien blenden ze ook probleemloos, iets wat mij met de L'oreal Infallible oogschaduws tot mijn grote sjaggerijn nooit is gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw die make-up ziet er goed uit, mooie looks ook :)

  BeantwoordenVerwijderen