zondag 6 november 2011

LIP TAR... need I say more?

Het heeft even geduurd, maar hier is het dan... mijn review van de O.C.C. Lip Tars! Let me introduce you: 8ml van schoonheid en blijheid (hoe 8ml IRL uitziet, konden jullie al in The Makeup Show shoplog zien).Ik moet zeggen, ik ben hier nog steeds net zo enthousiast over als toen ik deze beauties heb aangeschaafd. Het enige waar ik aan moest wennen was een lippenpenseel. Die gebruikte ik eigenlijk nooit, maar in dit geval kan het niet anders (tenminste... ik begin er niet aan). Wat is nou een Lip Tar? Lipgloss of lippenstift? Geen van beide! Het is een soort super gepigmenteerde lippenstift in een vloeibare vorm. Je hebt genoeg aan één druppel om je hele lippen mee in te kleuren. En het leuke is ook dat je ze kunt mengen om zo dé perfecte lipkleur te creëren. Maar dat is de fun-part. Het grootste voordeel vind ik toch wel dat Lip Tars heel erg goed blijven zitten.Om eerste kennis te kunnen maken met deze babies heb ik gekozen voor de meest draagbare kleuren: Hush (warm beige), Cha-Cha (midden oranje/perzik), Divine (roze/koraal) en Trollop (feller roze). Deze kleuren zijn good to go, maar nu heb ik dus de neiging om minder draagbare kleuren te kopen, zodat ik hier nog meer mee kan (bijvoorbeeld een hele lichte nude). Alle kleuren heb ik met elkaar gemengd (zie hierboven) met dit als resultaat...Lip Tars worden bijna helemaal mat op de lippen. Het is ongetwijfeld mooi, vooral met neutralere kleuren, maar daardoor kan de kleur wat sneller in de lijntjes trekken. Hiervoor gebruik ik altijd eerst een lippenbalsem voordat ik met een Lip Tar begin. Het resultaat vind ik dan toch net iets mooier. Deze lipkleur overleeft vrij makkelijk een maaltijd en al helemaal meerdere drankjes. Wat mij betreft - perfect voor uitgaan, maar ook zeker doordeweeks. Ik gebruik Lip Tars vaak ook in combinatie met lipgloss. Dit kan ook een bijzonder effect geven. Kortom, heerlijke tubes om mee te spelen.

Ik heb Lip Tars met flinke korting op de beurs kunnen scoren. In Nederland zijn ze voor 10,75 te koop bij promakeupstore. Ik weet dat Sleek laatst met een Lip Tar dupe-achtige tubes is gekomen, het uitproberen ervan is nog wel mijn doel. Maar voorlopig ben ik er heilig van overtuigd dat niks beter is dan de originele O.C.C. Lip Tars (hoe bedoel je kritisch?). ;)

22 opmerkingen:

 1. Ohh ik vind ze er echt mooi uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kleurtje heb je er mee kunnen mengen! Gebruik je de lippenbalsem ook, omdat het de lippen uit kan drogen of valt dat wel mee? Ik heb namelijk heel snel last van droge lippen als ik een lipproduct gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben hier ook wel erg benieuwd naar, al denk ik dat mijn lippen er te droog voor zijn en dat het dan niet mooi staat. Divine vind ik een erg mooi kleurtje!
  PS: klein foutje: 'aangeschaafd'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Man Teng: nee, weet ook niet of het met deze zo snel gaat. Maar met een lippenbalsem voelt het gewoon net iets lekkerder aan :)
  @Joan: lippenbalsem is dan ook een goede oplossing ;)
  @Miranda: mee eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn allemaal echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er allemaal heel erg mooi uit! Vooral de kleur die je kreeg na het mengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze echt prachtig! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet het er mooi uit zeg! Ik ben echt heel nieuwsgierig geworden naar de liptars. Lovely colour krijg je trouwens als je ze allemaal mengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zie je nog staan aan de booth, helemaal bouncing van geluk en opwinding! Ik ben blij dat je er nog steeds zo blij mee bent, doet me veel plezier. Ik moet de mijne nog steeds testen, stel je voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh wauw :D ik ben echt gek op die tubetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alleen al leuk om mee te spelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er ook eentje, maar ben er niet zo gek op eigenlijk. Na deze post, ga ik hem toch nog een tweede kans geven =) we'll see =D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kleuren, ik was nog niet bekend met lip tart. Een vloeibare lipstick dus, nu wil ik het ook!
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. super super mooi!
  echt heel erg gaaf!
  waar kan je deze kopen? :$
  je hebt trouwens echt een super mooie blog, zullen we elkaar gaan volgen?
  ik volg je nu alvast, ik hoop dat je me terug volgt!
  xxx

  www.lifeofberrie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtig product, de combinatie van alle kleuren is ook echt supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. i love them! maar zou de sleek variant inderdaad ook nog wel eens willen proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jaaaaaa, die wil ik ook, haha!! =)))))
  Heb trouwens een kleinigheidje voor je meegenomen uit Rusland, kan je je adres even naar me (kalmykova.o.j@gmail.com) mailen? ;)))

  BeantwoordenVerwijderen
 18. OMG, wat een supermooi effect!!! echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Mitchin: neeeee, meen je niet!! OMG *excited* ik ga je gelijk mailen!!!
  @IEDEREEN: super bedankt voor jullie comments!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hele mooie kleurtjes :) nu wil ik het echt uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen
 21. :) Mooie kleurtjes, weet je hoe lang ik op zoek ben naar deze liptars..

  BeantwoordenVerwijderen
 22. wauw! die kleur als het gemengd is .. <3

  BeantwoordenVerwijderen