maandag 7 november 2011

MAC Holiday Glitter & Ice: Iced Delights Eye Bag / Silver

Holiday collections van MAC zijn altijd om naar uit te kijken. Ze staan vooral bekend om uitbundige verpakkingen en sets. Dus als je je MAC stash in één keer wilt uitgebreiden, dan is dit je kans. Een paar jaar geleden had je een set met pigmenten of lipglosjes bijvoorbeeld. Handig en vaak ook een stukje voordeliger.Dit jaar was collectie Glitter & Ice aan de beurt. Om een of andere vage reden dacht ik ergens gelezen te hebben dat deze collectie niet naar Nederland zou komen. Van het weekend moest ik even naar de stad en ik mocht van mezelf ook even bij MAC kijken... drie keer raden welke collectie ik daar zag staan. Dus toch! En waaaaaauw, wat is die mooi! Ik heb al op het Internet bij alle swatches zitten kwijlen, maar in het echt was alles nog zelfs mooier. Ontzettende hebben-gehaalte. Dus mocht je niets willen uitgeven - ga de komende dagen vooral niet langs MAC.Ik wilde eigenlijk een van de prachtige palettes kopen (met rode kleuren erin) die op het dekseltje een soort halve glazen sneeuwbal hadden... echt plaatjes om te zien en prachtige kleuren erin. Ook stonden een paar mono's op mijn wishlist, vooral een blauwe (blauwe shimmer, OMG). Maar ik besloot om eens voor de verandering rationeel te kiezen: deze kleuren had ik al in mijn stash. En toen kwam ik een set tegen met een prachtige duo oogschaduw erin. Iced Delights Eye Bag / Silver werd van mij!Die kleuren... ik kon ze niet weerstaan. Silverwear (Frost) is een prachtige rozig grijze kleur met lila shimmer erin. Blue Spruce (Velvet) leek bijna een groenige ondertoon te hebben. Heel bijzonder, en dan al helemaal met zo'n prachtige goud/bronze-kleurige shimmer. Dit is echt zo mijn kleur... Ze hadden ook een duo met een soort blue-brown kleur erin. Dus ja, ik zat dus weer heel lang te twijfelen (ik heb echt al te veel van zulke kleuren :P).Maar er zaten natuurlijk ook andere leuke dingen in: Technakohl Liner in de kleur Graphblack, Zoom Fast Lash Black Mascara (volgens mij iets anders dan mijn Zoom Lash mini?) en een zilveren make-up tastje (nu vind ik hem nog iets te veel kitsh, maar misschien dichter bij de feestdagen...). Een prachtige set dus. Het kost wat (55 euro om precies te zijn), maar dan heb je gelijk meerdere spulletjes. En nu moet ik mezelf dus tegenhouden om niet terug te gaan voor een ander paletje... ;)

6 opmerkingen:

 1. Wauw hij ziet er erg mooi uit!
  maar hij is wel erg duur ;$

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kwijl, kwijl, kwijl...ik ben niet langs geweest, ben heel erg flink nog momenteel. Maar. Volgende zondag in Londen, kom ik praktisch langs de Mac winkel op weg naar John Lewis...oh...ooohhh!
  Goed gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad echt prachtige kleuren die je zeker niet kan weerstaan. Zo'n set is inderdaad voordeliger.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, ziet er prachtig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi setje, ik vind die donkere kleur oogschaduw wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen