zondag 27 november 2011

MaxFactor Miracle Touch Creamy Blush

Ik ben fan van cream blushes. Ik geef toe dat als ik snel moet zijn, dan pak ik een gewone pressed blush, maar ik als ik een halve seconde meer heb, dan grijp ik toch wel vaak naar cream blush. Eigenlijk maakt het niet uit, want je bent met beide even snel klaar. Maar misschien heeft het ermee te maken dat ik mijn cream blushes bijna altijd met mijn vingers aanbreng... en dan dat wassen erna... Oké, ik dwaal af, de cream blush van MaxFactor dus!Miracle Touch Creamy Blush van MaxFactor zit in een kleine/compacte verpakking die je net zo makkelijk in je tas kunt meenemen. De dop moet je eraf schroeven, maar volgens mij typeert het zo'n beetje alle cream blushes. De textuur is inderdaad lekker creamy. Hierdoor gaat het aanbrengen heel makkelijk. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik blushes ken die nog meer creamy zijn, waarbij de blush bijna over je huid glijdt. Met deze is het een beetje anders. Je moet hem voorzichtig opbouwen, want anders moet je ietsje harder wrijven om het pigment goed te verdelen. Maar dat is opzich niet erg, hij is nog steeds echt creamy te noemen.De kleur Soft Pink is heel natuurlijk. Op de swatch van mijn hand is hij niet uitgeblend, zo fel krijg je hem namelijk niet zo snel op je wangen. Maar eenmaal uitgeblend geeft deze blush een natuurlijke bloos. Dit is nou het voodeel van cream blushes, waar ik zo gek op ben. Bij mij blijven cream blushes even goed zitten als pressed varianten. Cream blush breng ik altijd over mijn foundation aan en ik poeder het een heel klein beetje af - misschien blijft hij hierdoor beter zitten, ook op vette huidjes. De prijs is dan wel 13 euro, maar je doet hier echt heel lang mee.

Deze review is geschreven voor de blog van Peggy.

4 opmerkingen:

 1. ik vind het er wel heel erg mooi uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben nooit zo weg van cream blushes maar deze heeft wel een erg mooie tint :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er zeker goed uit, maar voor mij is het toch ietwat te veel werk. Ik ben met mijn blush redelijk perfectionistisch, waardoor ik cream blush graag oversla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem wel mooi, al ben ik geen fan van cream blush

  BeantwoordenVerwijderen