vrijdag 18 november 2011

Mijn vriend kwam thuis met... Ayurveda rituals

Goh, je verwacht het niet, maar juist zulke cadeautjes zijn altijd leuk. Aangezien ik nog net niet jarig ben (dat is toch wel hét moment waarop ik een cadeautje van mijn vriend krijg), was ik verbaasd toen hij vorige week opeens thuis kwam met een hele grote zak van Rituals. "Zomaar" - meldde hij erbij. Wow.... zo krijg je mij dus extra blij! :)Ayurveda rituals is een hele verwennerij voor je lichaam. Er zit zelfs een gebruiksaanwijzing bij in welke volgorde je alle producten kunt gebruiken om jezelf een echt Spa momentje te bezorgen. Als eerst gebruik je de zogenaamde shower paste Shanti Shower, die je huid heerlijk gaat voeden. Daarna ga je aan de slag met Himalaya Wisdom salt scrub om alle dode huidcellen weg te werken. Spoel het daarna uit en gebruik schuimende douchegel Yogi Flow voor een lekkere verfrissing. Tot slot hydrateer je huid met een zachte body cream Houney Touch.Alle producten ruiken heerlijk. Elke geur is anders, maar ze passen perfect bij elkaar. Natuurlijk ga ik dit ritueel niet dagelijk doen. Ik heb het de eerste keer gedaan en het deed mij goed. Maar nu gebruik ik alle producten ook los van elkaar. Scrub was gelijk de eerste keer opgegaan (er zat een beetje in een zakje), en toen besloot ik dat ik snel een nieuwe fullsize moet gaan halen. Ik heb ooit al een body scrub van Rituals gehad en ik was er weg van... dus nu vraag ik me sterk af waarom ik dan steeds van die goedkopere scrubs blijf kopen, terwijl ik er totaal niet tevreden over bent en terwijl ik weet dat die van Rituals zoveel beter en lekkerder zijn... maar goed, misschien iets voor op mijn Kerst wishlist.

Shower paste is eigenlijk een douchegel, maar het is wel iets dikker. Toch schuimt hij op een puf even makkelijk en hij ruikt heerlijk fris en Oosters. Yogi Flow douchegel schuimt al zodra hij uit de verpakking komt (daar staan deze busjes van Rituals om bekend). Alleen heeft deze wel een hele subtiele geur... op zich is het niet verkeerd, vooral om 's ochtends onder de douche lekker zacht mee wakker te worden. Maar toch vind ik het fijner dat Shanti shower paste net iets sterker ruikt... ik hou van lekkere geuren! Over de body cream kan ik kort zijn: super! Hij is niet heel dik, smeert makkelijk uit en die geur... rozen en honing, heerlijk winters. Tja, dit allemaal liet mij er weer aan denken waarom ik verzorging van Rituals zo lekker vond... dit is pas een echte geur-sensatie.

10 opmerkingen:

 1. Ik heb ooit Yogi Flow gehad en die vond ik zo lekker ruiken,,.. En wat een ontzettend lief kadootje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ok. Stuur die vriend naar hier. :) Heel lief van hem om je zo'n fijn pakket kado te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend lief van je vriend, met rituals zit je eigenlijk altijd wel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geloof dat ik mijn lief maar eens streng moet aankijken LOL dat doet die van mij nu nooit! Leuk, zo'n fijne verassing :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel lief van hem. Heerlijke producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. deze lijn ruikt zo lekker, oh wat lief van hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lieve vriend! Lijkt me een hele fijne set!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief van je vriend! Die producten lijken me echt lekker! liefs, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen