woensdag 16 november 2011

The Muppets by OPI

Eigenlijk is dit een vroeg Kerst-cadeautje... Peggy ging naar Londen en naar voor mij mee: een mini-setje van OPI The Muppets collectie! Ik was al enthousiast over de kleuren, maar nu ik ze zelf heb kunnen uitproberen, ben ik een echte fan! Wauw!Deze collectie bevat natuurlijk meer kleuren. Maar als ik op basis van deze vier kan oordelen: deze collectie kenmerkt zich door de bijzondere glitter en shimmer. Laat dit nou precies mijn favoriete finish van de nagellak zijn...En die namen dan.... :) Wocka Wocka! is een diepe rode kleur met roze/fusia shimmer. Excuse Moi! heeft een donker roze basis met veel shimmer en grove glitters in alle kleuren van de regenboog. Designer... de Better! is een metalic zilveren kleur met een beetje roze micro shimmer. Warm & Fozzie is een warme bronze/gouden kleur met gouden shimmer.Alle kleuren zijn goed dekkend. Wocka Wocka is wel een van de betere. Excuse Moi dekt, als een echte glitter nagellak, het minst goed, maar het valt alsnog reuze mee. Op de bovenste foto heb ik van alles twee laagjes aangebracht, dus dat is nog goed te doen. Alle vier de lakjes zijn erg fijn. Ik moest alleen wel een beetje wennen aan Excuse Moi, omdat als ik met mijn vingers mijn nagels raakte, dan voelde ik die grove glitters zitten en dat is even raar.. het lijkt of die grove glitter een beetje moet slijten... na een halve dag was alles weer gewend.Check deze glitter combi. Een glitter Kerst-bal op je nagels! Ik heb hier bijna de hele week mee rondgelopen en ik kon mijn ogen er niet vanaf houden! Dit is een verrassende combi van Warm & Fozzie (2 laagjes) en Excuse Moi (1 laagje). De fullsize OPI lakjes kosten 11-12 euro en zijn o.a. verkrijgbaar bij Sephora en Mooi Parfumerie.

17 opmerkingen:

 1. Ik vind Wocka Wocka en Designer..de Better de mooiste als ik ze zo op je nagels zie! Ben blij dat jij er blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het zijn echt super mooie lakjes! maar helaas iets te duur voor mij :$

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze collectie is echt zooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hele mooi lakjes, vond hem al zo mooi toen ik hem op internet zag! wat een leuke collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het mini setje ook besteld! Ze zijn mooi! Kan niet wachten tot het binnen is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Warm & Fozzie is mijn favoriet, leuke collectie deze Muppets!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had dit setje bij Nelly.com gezien. Zat te twijfelen over de aankoop. Wat een mooi lakje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lakjes* was de s vergeten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooie lakjes ! Ik ben zelf echt niet van glitters maar het ziet er leuk uit op jouw nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een mooie lakjes. Ik heb onlangs ook wat lakjes uit deze collectie besteld. Excuse Moi, Fresh Frog of Bell Air en Designer...de Better.
  Ik word al helemaal enthousiast na het zien van je swatches :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die glittertjes, zo leuk! Schreeuwt 'hebben' naar me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig! Designer the Better wil ik heel graag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh mooi! Ik hou wel van een glitter kerstbal op m'n nagels, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaa, die zijn zo mooi! Ik ga dit setje kopen voor iemand kopen voor kerst, en wil hem stiekem zelf ook zo graag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeej ik krijg deze ook voor Sinterklaas (haha big surprise). Kan niet wachten, echt een perfect setje voor de feestdagen. Leuk artikel! Xx

  BeantwoordenVerwijderen