donderdag 10 november 2011

NOTD: Inglot #304

Inglot #304 nagellak heb ik een paar keer als favoriet genoemd in mijn nagellak tag. Tijd om jullie kennis te laten maken met een van de mooiste neutrale kleuren die toch een tikje ondeugend is.De basis is roze of perzik-kleurig, het is maar hoe je het bekijkt. Ik denk dat het vooral roze is... het is peachy shimmer die je laat twijfelen. Of eigenlijk is het shimmer én parelmoer-achtige glans - alles in peach. En dit is mooi, echt prachtig! Bij ander licht verandert de kleur van peachy naar meer roze en andersom. Laten het nou net twee favoriete kleuren van mij zijn... I love it! Maar omdat de kleur niet fel is, beschouw ik dit lakje als neutraal. Dus ook prima voor bij een zakelijke look of als je even geen zin hebt in felle kleuren op je nagels.Doordat ik de kleur zo geweldig vindt, vergeef ik dit lakje zijn streperigheid. De structuur is vrij dun en strepen zie je al gauw. Het zal ook ongetwijfeld door micro shimmer komen, zulke nagellak heeft hier vaker last van. Maar twee laagje zijn vaak genoeg, dus vind ik het verder geen groot probleem. Droogtijd en houdbaarheid zijn prima. De prijs - 11 euro, te koop bij Inglot Amsterdam en V&D shop-in-shops.

19 opmerkingen:

 1. Hele mooie kleur! Ik moet dringend ook eens bij een Inglot raken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur zeg. Inderdaad een heel bijzondere finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Eigenlijk een soort van Nars Orgasm maar dan in nagellakvorm. Mooie nagels heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauwauwauwauw, wat een súper mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh ja, die is mooi zeg! lijkt een beetje op Nars orgasm, maar dan als nagellak!

  tot morgen! ik heb er zin in :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleur is echt prachtig!! :O

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ik kan gewoon niet stoppen met staren naar dit lakje. Pure liefde. Deze is echt prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oeee holy moly wat een prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi, echt een speciale kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig kleurtje! Zou zeker ook iets voor mij zijn. Ik vind de prijs trouwens erg meevallen. Had gedacht dat Inglot prijziger zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Deb: ik had me vergist in de prijs, lag iets hoger, maar hij staat nu goed. Inglot is juist heel betaalbaar in vergelijking met andere Pro merken. Dat is juist hun kracht (of een van de) :P
  @IEDEREEN: super bedankt voor jullie comments!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Omgosh die kleur! <33

  BeantwoordenVerwijderen