zaterdag 5 november 2011

Rimmel goes BIG part 2: Volume Accelerator

Dat Rimmel de Big-trend omarmd heeft, hebben jullie al eerder kunnen lezen. De laatst uitgebrachte mascara zet deze trend natuurlijk vrolijk door. Volume Accelerator is BIG!Deze mascara belooft ook nog eens big lashes met behulp van de zogenaamde volume boosting complex. En dan heb je natuurlijk ook nog die mega borstel... het is even wennen, maar omdat deze geen buiging heeft is hij makkelijker "te besturen". De onderste wimpers kunnen aan het begin een uitdaging zijn, maar je vindt er snel handigheid in. Geef toe, zo'n grote mascara ziet er best stoer uit, toch? ;)Ik moet zeggen, tot nu toe ben ik geen een keer teleurgesteld door een mascara van dit merk. Ook deze heeft mij aangenaam verrast. Het goede aan deze mascara is dat zij bijna vanaf de eerste keer al goed werkt (dus geen inwerk-periode van weken, voordat je het beloofde resultaat kunt zien). Het effect? Duidelijk aanwezige wimpers, geen natuurlijk effect - I like it! Misschien niet zo veel scheiding als ik had verwacht, maar *boy oh boy* wat geeft het veel lengte! Ik heb van mezelf geen korte wimpers, maar met deze mascara ben ik gedwongen om langer in de spiegel naar mijn wimpers te staren... of klinkt dit nou een beetje suf? :P


Rechts op de foto is het trouwens mijn "bombshell-look", tegelijk ook een iets uitbundigere zakelijke look (ligt eraan hoe je het bekijkt)... als iemand behoefte heeft aan een EOTD of tutorial, let me know!

Kortom, zeker een mascara voor wimpers die meer moeten opvallen. Geen spinnenpootjes, geen fallout gedurende de dag, maar wel een mooie krul en super verlenging. Deze beauty is te koop voor ongeveer 12 euro bij de verschillende drogisterijen.

12 opmerkingen:

 1. Die ziet er goed uit op je wimpers zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat geeft het jouw wimpers lengte. Je zou inderdaad lang voor de spiegel blijven staren voor het effect. Heel mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig resultaat. Ik heb eigenlijk nog nooit de mascara van rimmel gebruikt (schaam) maar nu ga ik zeker eens een keer te veld voor een mascara van dit merk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ben deze zelf ook aan het uittesten, bevalt me tot nu toe ook nog erg goed! wel vond ik in het begin dat die veeel mascar op de borstel had, dus moest goed afwegen de eerste keer maar dat is nu gelukkig niet meer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaau wat heb je mooie wimpers! En een tutorial van die look lijkt me erg leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zouden mij sneue korte wimpertjes er ook zo lang van worden? Het klinkt iig goed, ik heb ook wel goede ervaring met Rimme; mascara. Alleen heb ik op het moment nog een aantal mascara's liggen die eerst gebruikt moeten worden, ik kreeg er gister nog 3 van mijn moeder :p (geen idee trouwens hoe zij daar aan komt want ze gebruikt nooit make-up!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @DalaLuz: ahahaha misschien daarom :P misschien koopt ze het om te proberen en doet er vervolgens niks mee :D haha ik heb ook nog een hele voorraad mascara's liggen, hoef voorlopig niks extra's te kopen :P
  @Rachel: dank je wel :) Zal het maken!
  @IEDEREEN: super bedankt voor jullie comments!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi effect, maar jij hebt dan ook al wel prachtige wimpers van jezelf ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Pauline: heb ik ook gezegd. Maar geloof me, ik ben niet voor niks altijd op zoek naar hele goede mascara's. Me eigen wimpers zijn lang niet perfect ;)

  BeantwoordenVerwijderen