maandag 14 november 2011

Skins werd 11 op 11-11-2011

Afgelopen vrijdag ben ik samen met Kashmira naar Amsterdam geweest... Skins Cosmetics was namelijk jarig: 11 jaar op 11-11-2011, dat moest zeker worden gevierd! Champagne en oesters... mmm, klinkt luxe. Even een dagje werken en daarna snel richting Runstraat 11.Ik ben eigenlijk nog nooit eerder bij Skins in Amsterdam geweest. Blijkbaar is het dichter bij het centrum dan ik dacht. Het zit in een smalle winkel-straat, de auto kun je kwijt op de gracht (vraag me niet welke...) voor 5 euro per uur. Maar goed, wij zouden er maar een uur of anderhalf zijn, dus dat is nog wel te doen. De winkel was niet te missen... de beats van de DJ waren al ver te horen. Eenmaal aangekomen verwacht je wel met champagne te worden begroet.. maar ik zag alleen een tafel vol lege glazen en niemand die je welkom heette... oké, een beetje raar. Maar naast champagne was er ook geen andere keuze, dat is wel jammer. Oesters waren er wel! Zie links op de foto hierboven - heel leuk bedacht (nee, wij hebben er geen een geproefd). Maar er was wel gebak en daarna kwamen frituur-hapjes - beide vielen goed in de smaak :)Het leek eigenlijk meer zo'n feestje waar je komt omdat je de eigenaresse kent. Of omdat je nog na 5 uur bij Skins wilt shoppen. Bij de laatste categorie hoorden wij. Wij hebben ons wel vermaakt met al dat moois om ons heen. Kashmira wees mij op de fee die als logo van de party op de uitnodiging van Skins stond... komt deze jullie ook al zo bekend voor? :P Kashmira bleef scherp... zie foto in het midden hierboven. Drie keer raden welk product vast niet bij Skins verkocht werd? Oké, genoeg gekkigheid. Op naar de mooie producten. Het was toch vooral Philosophy die de hele tijd mijn aandacht had... ik heb echt heel lang bij die flesjes gestaan. Uiteindeljk hebben wij leuke aankoopjes kunnen doen.Kashmira had dezelfde gloss van Philosophy meegenomen als ik. Ik had de bovenste spulletjes. Drie keer raden in welke tas wiens aankoopjes zijn ingepakt (het ligt niet voor de hand :P). Volgens de uitnodiging kreeg je een klein presentje als je iets ging kopen. Dat bleken dus pepermuntjes te zijn (niet iets waar ik gelijk aan dacht, maar oké, het doosje is leuk). Naast de heerlijke Raspberry Sorbet lipgloss, wilde ik ook nog een dagcréme van Philosophy kopen, Hope in a Jar (alleen die naam al!). Ik heb een monstertje ervan meegekregen, omdat ik niet wist of deze bij mijn huid zou passen (en zomaar 43 euro aftikken vond ik toch anders wel heel snel). Ik moet zeggen, het enige wat mij nu zou tegenhouden om deze fullsize te kopen is de geur... ik had van Philosophy toch iets verwacht wat meer aangenaam zou zijn. We'll see.

Ik heb daarnaast weer een parfum gekocht. Skins is voor wat dat betreft een echte must-see winkel voor de parfum-liefhebbers. Dit is trouwens mijn eerste niche-parfum (niche-parfums zijn exclusiever en niet te koop bij de winkels zoals Douglas, Ici Paris etc.). Ik ging voor parfum van Serge Lutens, waar ik al ooit ergens over gelezen had. Het is een heerlijke bijzondere vanille geur die ook nog eens heel lang blijft zitten. Het jammere is dat deze parfums nu uit het assortiment van Skins gaan... het voordeel is dan wel dat ze flink afgeprijst zijn (deze heeft mij maar 50 euro gekost en dat is dus bijna 30 euro korting). Ik zal nog zeker een review over deze bijzondere geur schrijven. Maar nu staat dus een andere geur van Philosophy op mijn wenslijstje... voorlopig moet ik dus Skins een beetje vermijden ;)

8 opmerkingen:

 1. Hahaha, onbekend feetje, een zeer verdwaalde Mac pigment, groot verschil in tasjes! :p ik zit nog steeds te lachen! het was heel gezellig, ondanks dat het feestje niet echt was wat we verwacht hadden :p ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke winkel! En al die producten. Hihi, champagne kan ook lekker zijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het ziet er echt super leuk uit! en idd mooie producten, ook erg leuke foto's gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een heerlijke winkel! Als ik ooit eens in Amsterdam ben, zoek ik hem zeker op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier wil ik wel hééél graag eens naartoe !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch wel leuk dat jullie gegaan zijn, jammer dat ik niet meekon. Alhoewel. Is maar goed ook! Ik wil die parfum ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik weet niet zo zeker of deze zaak wel wat voor me is, maar goed dat elfje dat overal opduikt is toch wel heel apart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil ook eens langs bij Skins! Ik heb laatst Escentric Molecules 01 geroken bij een vriendin en dat vond ik zo'n speciaal geurtje en dat is ook alleen bij Skins verkrijgbaar.

  BeantwoordenVerwijderen