donderdag 3 november 2011

Unieke JACKS kwasten nu ook online

Weten jullie nog mijn artikel over prachtige kwasten van Jacks Beautyline? Toen hebben een aantal van jullie terecht opgemerkt dat deze vrolijke kwasten nog niet bij deze Duitse webshop te koop waren. Ik heb even contact met hen opgenomen en reactie gekregen van Miriam Jacks herself (hier later meer over). Zij vertelde mij dat deze handmade beschilderde kwasten ook snel in de shop zouden komen... en guess what? Het is zover!

Jaja, eindelijk zijn deze beauties hier te koop. Ik zag dat ze nu zelfs in de aanbieding zijn. De prijzen verschillen: van 9 tot 56 euro. Dat laatste is echt de duurste en grootste kwast die zij hebben, gemiddeld ben je 20-30 euro kwijt. En de kwaliteit.... ik geniet er echt nog elke dag van. Ze zijn enorm goed, dus aanrader voor als je op zoek bent naar kwaliteitskwasten met een bijzondere touch.

4 opmerkingen:

 1. Deze zien er zo leuk uit :) Kan me voorstellen dat je er nog elke dag vrolijk van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, met Jacks herself! Cool! :D Ik bookmark de shop even, heb nog nieuwe kwasten nodig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuww, een droom van iedere beautyfreak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De prijzen verschillen inderdaad, het blijven mooie kwasten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen