zaterdag 12 november 2011

What's in my bag?

Ik had zo'n video al een keer opgenomen, maar toen vond ik er niks aan... te donker, stom, sloeg nergens op, naja... deze is stukken beter ^^ Alhoewel ik nog steeds mijn stem en soms ook woordkeuze raar vind... whatever, zal nooit perfect zijn. Dus.... wat zit er allemaal in mijn tas?

Jaja, mijn klein make-up tasje is vervangen. Sinds eind vorig jaar liep ik met een nog veel kleiner tasje van Esprit rond, maar toen kwam ik erachter dat ik te veel moest proppen. Dan maar iets groter, maar nog steeds best schattig, toch... ;)

4 opmerkingen:

  1. Je neemt fijne en de juiste producten mee. Mijn tasje kan nog eens een voorbeeld nemen aan die van jouw. De mijne zit vol met van alles en nog wat. De deo doekjes zijn handig.

    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig! Dat is nu een echte beautyblogger en ieder excuus is goed om te kopen! Hij is zo zwaar dat je hem als verdedigingsmiddel kan gebruiken om iemand te slaan! WOHAAAAAA!

    BeantwoordenVerwijderen