dinsdag 15 november 2011

WIN: Your London Look?

Rimmel Vinyl Max Gloss in de kleur Legend is een plaatje om te zien, dat was duidelijk. Vele van jullie waren er in ieder geval enthousiast over. Guess what? Je kunt zijn splinternieuwe tweeling winnen! ;)Jullie hebben al eerder mijn interpretatie van de London look gezien. Maar nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jullie ideƫen daarover. Wat is volgens jou de ultieme London look? Het mogen woorden of foto's zijn, wees creatief en duidelijk.

Als je mij op Bloglovin volgt, like dit berichtje.
Het is trouwens sowieso een must dat je mij op welke manier dan ook volgt. Een van de winnaressen van de vorige winactie heeft zich bijvoorbeeld nog steeds niet gemeld en daarom ga ik de Essence lipglosjes weer opnieuw verloten (waarschijnlijk op Twitter).

Tot slot, een berichtje op Twitter voor als je Twitter hebt naturlijk: What's your London look? Vertel en win Rimmel lipgloss op de blog van @fairynowings http://pf-beauty.blogspot.com

Deze winactie is uitsluitend voor ladies uit Nederland en loopt tot en met zaterdag 19 november.

9 opmerkingen:

 1. Deze heb ik al! Leuk dat je een winactie doet. Ik wens iedereen heel veel succes.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naomi van L15-11-11 16:30

  Ik doe mee, erg leuke winactie. Ik heb weinig van rimmel, dus zou het wel leuk vinden om het te proberen.
  Hier de tweet: https://twitter.com/#!/Beautinista/status/136465909450670081
  Ik volgde je ook al oip bloglovin, dus ik like ook even direct het artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Naomi van L: je bent nog een voorwaarde vergeten! De vraag... ;)
  @beautyforgirls: leuk dat je hem al hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, ik doe mee! Kan er iemand erg blij mee maken! Ben niet zo handig met foto's e.d dus ik omschrijf de look maar even.
  Ik zou in ieder geval een smokey eye maken met een zwart, grijs, blauw, wit en rood (de witte als highlighter en blauw en rood op het bewegend ooglid) De kleuren van de Union jack. En vervolgens de Volume Flash the MAX Waterproof mascara van Rimmel gebruiken omdat het nogal regenachtig is in Engeland. De huid zou ik mat houden en een nude lipstick aangezien de ogen al opvallend zijn.
  Ik volg via twitter (LindaB1983) en heb getweet: https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/136507037923287040 en ook via bloglovin en ik heb je post geliked.

  Mijn mail (voor de zekerheid) is linda_brouwers@hotmail.com
  Groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes aan alle deelneemsters! Leuke winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mijn lodon look: geel op het bewegend ooglid, goud met glitters in de ooghoek en zarte eyeliner en mascara!
  ik volg je op bloglovin' en heb geliked (:
  en getweet: https://twitter.com/#!/2Elien/status/136535043668582400
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke actie weer!
  ik doe graag mee!
  ik volgde op bloglovin en heb dit artikel meteen geliked!
  ik heb ook getweet:http://twitter.com/#!/busraozmen17
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke winactie! Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked.
  liefs, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O wacht, ik ben vergeten de vraag te beantwoorden, lekker slim weer haha. Mijn ultieme london look is rode lipstick, een ooglook met blauw (omdat dat in de Engelse vlag zit, net als rode lipstick omdat rood in de Engelse vlag zit) en grijs en nail-art met de Engelse vlag.
  Ik heb geen twitter trouwens (want ik leef onder een steen, nee grapje), dus ik heb het ook niet kunnen retweeten.
  liefs, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen