zondag 20 november 2011

X-mas Shopping - Meet Us @Rotterdam

Heb je zin in een gezellig middagje shoppen met The Blondes & The Blogsters? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje en schrijf je snel in! Ben je bij de eerste 5? Dan krijg je er nog een kleine verrassing bovenop...Wil je meegaan? Stuur dan even een mailtje naar pfbeauty@live.nl en info@peggytimmermans.be
Wij zijn alvast helemaal in de stemming!

12 opmerkingen:

 1. Hmm het lijkt me wel leuk om jullie te ontmoeten, maar een echte beautyliefhebber en shopper ben ik niet ;).

  Enig idee welk deel van R'dam het gaat worden (alexandrium, zuidplein, beurs)?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Danice: beurs is het centrum, toch? Dan dit dus :) Je kunt ook op elk moment weggaan als je ons zat bent, echt niks is verplicht hé :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg!!
  Ik ga eens eventjes kijken,.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs leuk idee dames! Geweldig ook om te zien dat jullie zo heerlijk enthousiast zijn. Ik kan helaas niet van de partij zijn omdat ik de daaropvolgende week een groot tentamen heb én Rotterdam aan de andere kant van de wereld is, maar wel wil ik jullie graag heel veel plezier wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee! Ik woon alleen niet zo dicht bij Rotterdam, maar eerder bij Amsterdam... Ik laat deze keer voorbij gaan, maar de volgende keer in Amsterdam wil ik zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stom stom stom, ik moet net die dag naar een mosselfeest en het is mijn diploma uitreiking dan. maar anders was ik beslist meegegaan :D voor de sfeer en voor jullie (en anderen) te ontmoeten. en om gezellig make upjes te kopen, en er met anderen over te praten. maar bon, hopelijk organiseren jullie het begin 2012 nogmaals!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, jullie zijn zo gezellig duo! Word helemaal vrolijk als ik hiernaar kijk. Dat liedje op de achtergrond en die schattige kerstman, arm hondje.
  Leuk dat jullie dit doen. Ik ga er even kijken aangezien ik de 11de moet werken.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk initiatief, kan er jammer genoeg niet bij zijn! Maar hopelijk komt er nog een volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ohh jammer, ik heb net die dag het verjaardagsfeestje van mijn neefje... Had er graag bij geweest...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk initiatief :-). Rotterdam is mij een beetje te ver, maar ik wens jullie heel veel plezier natuurlijk!!! Ben benieuwd hoeveel mensen er mee gaan :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha ik heb het filmpje gekeken! Volgde je vorig jaar nog niet anders had ik toen sowieso mee gegaan, woon in Rotterdam!

  BeantwoordenVerwijderen