donderdag 29 december 2011

Beauty Bear brought Midnight Rose

Elk jaar rond de Kerst-dagen komt Sephora met een goede-doelen-pop. Nou ja, tenminste... eerst stond er Kika op en nu alleen de logo van Sephora zelf. Maar goed, de Kerst-pop van Sephora dus. Vanaf het begin heeft mijn moeder een traditie gestart, waardoor ik elk jaar zo'n pop tijdens de Kerst kreeg. Vorig jaar viel het alleen een beetje tegen, toen was het zo'n chagrijnige panda. Maar dit jaar was het een beauty bear! Super schattig! En natuurlijk lag er nog iets bij...Lancome is dit jaar met een nieuwe versie van Trésor uitgekomen, genaamd Midnight Rose. Nou ben ik eigenlijk geen Trésor-fan, ik hou niet zo van de uitgesproken geur van rosen. Maar deze versie vond ik vanaf het eerste moment wel erg lekker. Hij is namelijk stukken zoeter en frisser.Dat zoete komt door de toevoeging van vanille (mmmm), framboos (dubbel mmmm) en hout (dat is dus het frisse wat ik ruik). Om de geur iets zachter te maken zijn er noten van jasmijn, pioen, bosbesknoppen en roze peper aan toegevoegd. Een heerlijke zoete geur, waar ik al genoeg complimentjes over gekregen heb. Het flesje is ook nog eens een plaatje om te zien en om te hebben op je kaptafel. Dit wordt dus een vaak gedragen geur deze winter. ;)

10 opmerkingen:

 1. Oh dit lijkt me echt een heerlijke geur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das idd een héérlijke geur ! Kmoest wel lachen toen ik las : chagrijnige panda :d

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuwww ik kan met je meeleven,
  ik heb hem ook en ik heb al veel complimentjes gekregen.
  Hij ruikt heeeerlijk!
  Maar op iedere huid ruikt hij anders heb ik het idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze ruikt echt heerlijk. Ik ben ervoor aan het sparen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En roos! En het was je nieuwjaarcadeautje maar ze waren me voor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt als een heerlijke geur. En wat een lieve knuffelbeer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een fijne geur. En wat een schattige knuffelbeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van die panda vroeg ik me vorig jaar af of het niet zo'n zeepdispenser was voor kinderen. Je had ook vrolijke panda's dacht ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze zit al vanaf het moment dat ie uitkwam op mijn wishlist :D Hij ruikt heerlijk en de flacon is zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen