dinsdag 13 december 2011

Cadeautjes van Mitchin

Kennen jullie Mitchin's blog Tasteless? Ondanks de naam, is deze blog juist heel erg smaakvol. Het woord dat in me opkomt als ik eraan denk is "fashion" ook al schrijft zij bijna alleen maar over beauty. Maar goed, Mitchin dus. Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje dat zij voor mij iets had meegenomen van haar laatste reis. Wat? Voor mij? Waarom? En vooral: waar heb ik dit aan verdiend? Maar ik was echt ontzettend blij. Hoe lief is het nou als iemand zomaar aan je denkt en ook nog eens iets voor je wilt kopen. Ook al is het iets kleins (jaja, ik heb het al een keer gezegd), toch... moeilijk te bevatten, maar ik vind het echt heel gaaf en schattig! ^^ En over schattig gesproken... dit kreeg ik dus...Als eerste: een voetencrème met een goddelijke geur. De naam/het merk zal jullie niks zeggen, maar het is uit een land waar wij beide vandaan komen. :) Het Hello Kitty lakje.. uit de Amerikaanse Sephora! Dat flesje alleen al, super leuk! En die kleur - soooo me! Tot slot nog een sheet-masker. Veel over gelezen, nooit geprobeerd.. tot nu toe. Natuurlijk heb ik hem bijna gelijk gebruikt (nadat ik Mitchin heb uitgevraagd hoe dat precies moet... in sommige dingen ben ik nog echt een nerd :P). Het is dus gewoon een sheet (een soort plastic in de vorm van je gezicht) die helemaal doorweekt is met masker-spul. Je legt het op je gezicht en wacht... ik ben er bijna in slaap mee gevallen, maar relaxt was het in ieder geval wel. Vooral met de heerlijke thee-achtige geur. Daarna was mijn huid soepel en schoon. Dit smaakt naar meer.

Naast mijn bedankje hierbij voor zo'n gaaf cadeau, wil ik ook nog vertellen dat op de blog van Mitchin op dit moment een gave winactie plaats vindt, met o.a. Essie en OPI. Dus voor de nieuwsgierige onder ons... ;)

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke spulletjes! Jammer dat je het merk toch niet noemt, want ik vind buitenlandse merken altijd erg leuk. Ik ben zelf fan van veel Zuidoost Europese merken die ik tijdens de zomervakantie insla.

  Niet dat het me aangaat, maar ik wist niet dat jij een allochtoon was. Het verklaart misschien toch waarom ook jij onder een pseudoniem schrijft en niet aan full face doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hehe, en ik blijk toch een meisje te zijn ;))))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van haar, maar ze is ook lief, dat hebben we afgelopen zondag kunnen vaststellen! En oh ja, ze is op en top vrouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Danice: haha dank je wel :) De enige reden waarom ik beide niet doen is omdat ik idd een buitenlandse naam heb en die is wat makkelijker Google-baar. En dat wil ik niet ivm me baan. Maar ik weet niet of jij hetzelfde gedacht hebt ;) :P
  @Mitchin: haha echt wel, helemaal!!
  @Valley Doll: @Peggy: vond ik ook, absoluut!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh wat leuk!! Vooral dat lakje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief zo'n kadootje :) Sheet maskers zijn echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat ontzettend lief zeg! Ze is idd ook superlief :D

  BeantwoordenVerwijderen