dinsdag 6 december 2011

Daaag Sinterklaasje.... hellooooooow Kerstman!

Whoohoo, Sinterklaar is nu officieel voorbij en dat betekent dat wij nu ongegeneerd alles wat met Kerst te maken heeft mogen doen en leuk vinden! En dat betekent: EINDELIJK de boom optuigen, alvast beginnen met cadeautjes kopen en Kerst-liedjes luisteren... de hele dag door! Met dat laatste ben ik overigens al een tijdje begonnen... thank God heeft Skyradio online een Christmas radio station. Eeeeuhm... ben ik nu een beetje raar? :P Maar Kerst betekent ook glitter en glamour, vooral in make-up. Dit betekent dat ik ook dit jaar een aantal X-mas specials ga maken.Een aantal voorbeelden van vorig jaar... voor het geval je alvast in de Kerst-stemming wilt komen ;)

 • De glitter eyeliner van Gerard Binard - vooral die blauwe blijft mijn ultieme favoriet (zelfs een keer een complimentje van MAC MUA hierom gekregen). En nu nog hopen dat ze weer te koop zullen zijn... het is vast niet heel verantwoord om dit product een jaar lang te gebruiken. :P
 • Silver bells, ring-a-ling - zilveren smokey look.
 • Mijn X-mas look die ik vorig jaar op de Kerst-avond droeg - nog steeds een van mijn favorieten, ook voor andere gelegenheden.


 • En zo komen er nog meer dit jaar! Ik ben echt fan van Kerst, ik houd dus echt van zulke specials. Kerstboom komt bij ons thuis ook al vrij snel, eind deze week al. Het creĆ«rt toch wel altijd een hele bijzondere sfeer... Nog meer X-mas freaks hier? Hoe gaat het bij jullie met emoties en voorbereidingen? :)

  5 opmerkingen:

  1. Lekker x-masy =)) Ik wil ook een kerstboom!!! Maar geen plek thuis helaas... =(

   BeantwoordenVerwijderen
  2. super !
   ik ben blij dat sinterklaas is afgelopen i love de kerst kan van mij wel heel het jaar door kerst zijn gezellig de boom in de huiskamer kaarsjes aan warm kop thee op de bank en zingen met kerstliedjes:)
   liefs

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahh wat geweldig! Ik vind kerst ook echt geweldig! Niet eens zozeer het hele feest zelf, maar vooral die voorpret! Zoals kerstbomen, kerstliedjes (al luister ik die gewoon het hele jaar door), alles mooi kerst gedecoreerd! Geweldig gewoon! :)

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hou van de kerstboom! Ik ga hem morgen opzetten! En ik ben benieuwd naar de X-mas specials!
   groetjes LindaB

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Beetje raar? De hele dag een X-mas radio luisteren? Jij ben heeeeel raar :)! Van mij hoeft het allemaal niet, deze periode is meestal eentje van hard werken, weinig thuis en weinig slaap. Maar ik kijk voor de verandering wel uit naar Oud & Nieuw!

   BeantwoordenVerwijderen