donderdag 8 december 2011

Een jaartje ouder...

Ja hoor, het is alweer 8 december. En dat betekent dat ik vandaag weer een jaartje ouder word. Het wordt al bijna eng om het getal uit te spreken... maar goed, ik moet me niet aanstellen... 26 dus... zesentwintig jaar, OMG...Ik ben eigenlijk niet zo van het vieren van mijn verjaardag. Natuurlijk vind ik het gezellig als er mensen langskomen, maar het hoeft van mij niet per se omdat ik jarig ben. Het is wel een beetje jammer dat het dit keer zo doordeweeks is... en vanmiddag vieren wij op het werk ook nog eens Sinterklaas... euhm, tja.. Dan maar van het weekend wat "uitgebreider" feesten. Al een week of twee geleden heb ik het met mijn schoonfamilie gevierd, dus de eerste cadeautjes zijn al binnen ;) En van mijn vriend krijg ik als het goed is een heel gaaf cadeau.. ik zal er misschien later meer over vertellen. Maar voor nu wordt het, denk ik, eigenlijk een hele "gewone" dag... met ongetwijfeld weer een paar smsjes, mails, belletjes en... heb alvast medelijden met mijn wangen *bereid zich voor op al die zoenen* (langhoudende blush dus) :)

P.S. Vandaag is ook nog eens de laatste dag dat je mee kunt doen aan de gave winactie van J'ouvert!

21 opmerkingen:

 1. Hieperdepieperdepieperde...Piep! HOERAAAAA!!! Mijn belletje heb je al binnen, de zoenen komen zondag :) Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd meid, geniet van je dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd, 26 jaar alweer. Nog lekker jong nog hoor.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd!! 26 en heel mooi getal hoor ;) ik ga naar de 24 vind ik ook lichtelijk eng ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd meis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Happy B - Day meid!
  26 is nog niet zo erg, toch? Ik ben al 28! The horror!!! :D Haha!
  Maak er een leuke dag van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd!! Maak er een gezellige dag van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schattekes!In je 20's is niks! Ik ben 40 en nog steeds zo zot als een achterdeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! :D Geniet ervan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Happy B-Day! Geniet van je dag! En 26 is piepjong ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd kuikentje ;) Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt en ik verwacht uiteraard een uitgebreid verslag van welke blush absoluut kiss- & knuffelproof is!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Argh een dag te laat, maar alsnog gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad (:

  BeantwoordenVerwijderen