zaterdag 10 december 2011

En dan win je opeens iets gaafs...

Ik denk dat het inmiddels duidelijk is dat Wet 'n Wild mijn favoriet budget-merk is, vooral om de oogschaduws. Hun paletjes zijn geweldig en worden door mij heel vaak gebruikt. Natuurlijk kon ik het ook niet weerstaan toen Myrna van Beautyfreaksz een winactie organiseerde, waarbij je een aantal producten van dit merk kon winnen. Ik doe eigenlijk nooit mee aan dit soort dingen, maar dit was gewoon te cool. En raad eens...Jaja, ik heb gewonnen!!! Ik liep de hele avond te stuiteren toen ik dit las. En al helemaal toen ik mijn pakketje heb ontvangen. Naast een lief briefje en een aantal monstertjes (super attent, trouwens!), zat er ook palette Comfort Zone, blush Pearlescent Pink en lippenstift Just Peachy in. 3x Wet 'n Wild blijheid :)Het paletje is natuurlijk een plaatje om te zien. 8 hele draagbare kleuren die je in elke look kunt verwerken. De donkerste "definer" kleuren zijn nu al een grote favoriet. De donker-bruine bevat een hele subtiele rode gloed - love it! En de andere, rode met blauwe shimmer zit ook al in mijn Night Elf palette... wat ben ik blij dat ik er nu een backup van heb, want die kleur is gewoon te gaaf en ik gebruik hem echt heel vaak.Over blushes van Wet 'n Wild heb ik veel goede dingen gelezen. Ik ben dus echt heel blij dat ik deze nu heb. Ik was bang dat de kleur aan de lichte kant zou zijn, maar het valt gelukkig wel mee (rechts onder op de foto hierboven). Je kunt hem goed opbouwen en pigmentatie is echt super. Er zitten ook kleine shimmertjes in, maar niet te veel. De lippenstift is heel romig en super gepigmenteerd. Net als blush is deze meer peachy/roze, echt helemaal mijn kleur. Kortom, ik ben echt ontzettend blij en ik ga snel experimenteren met al deze spulletjes.

16 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes ! Het paletje ziet er mooi uit, ben al benieuwd naar je looks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleurtjes, fijn om zoiets te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooie producten heb je gewonnen, de blush staat nog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lippenstift is echt prachtig, wat leuk dat je dit pakketje hebt gewonnen. De palette heeft zulke mooie kleuren. Gefeliciteerd en veel plezier ermee.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat palette vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aaah, wat leuk! Gefeliciteerd! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt tof! Ik had het WnW palette dat Myrna op Twitter verlootte gewonnen, echt prachtig! En ook met allemaal leuke proefjes erbij <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf dat je hebt gewonnen! En wat een prachtige producten, ik ben jaloers...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk zeg!
  prachtige producten
  gefelciteerd!♥x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn!! De blush is zoo mooi hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je gewonnen hebt :) Leuk palette is Comfort Zone toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Spermooi pakket heb je gewonnen, gefeliciteerd! Het palette is om bij weg te kwijlen!
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen