vrijdag 30 december 2011

Favoriete make-up producten van 2011

Ik heb me ooit voorgenomen om in ieder geval elk seizoen alle favorieten op een rij te zetten, maar ja... jullie merken het, het lukt mij niet :P Wel heb ik mijn favorieten van afgelopen jaar gefilmd... op een luie maandag (2de Kerst-dag om precies te zijn). Let vooral niet op mij "look" de producten staan hierin centraal. Ik leg ook kort uit waarom dit mijn favorieten zijn.. nou ja, kort, het filmpje was oorspronkelijk een halfuur lang, maar dat wilde ik niemand aandoen. Enjoy!En dit zijn dus alleen maar make-up producten! Nadat ik dit opgenomen had bedacht ik nog een aantal producten waar ik het over wilde hebben... maar eigenlijk is dit toch wel alles wat ik bijna dagelijks gebruik en dus - de ultieme favorieten van afgelopen jaar.

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke favorieten. De kwasten lijken me erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke favorieten. De palette van Wet 'n Wild lijkt me echt heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke favorieten heb je. Ik ben zelf ook helemaal gek van de Dior foundation. En wat een leuke stem heb jij hihi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke favorieten! Ik hoop in 2012 ook een mooi Inglott palette als favoriet te hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke filmpje:)
  Wil je een "get ready with me" filmpje maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Ja dat lijkt mij ook leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Anoniem: heb het gelijk opgezocht. Lijkt me leuk! Ga ik eens proberen op te nemen :) Dank je wel voor het idee!

  @DalaLuz: whehe ze zijn zeker de moeite waard ;)

  @ValleyDoll: haha dank je wel :)

  @Joany: @Miranda: thanks, ladies!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo vele favorieten, amai! De pencils van UD, de gelliners van J'Ouvert, de Forever, de Nars,... ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zulke mooie producten komen voorbij. Ik snap heel goed waarom het je favorieten zijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben ook zo dol op Inglot palettes, ik gebruik bijna niks anders meer! Ik heb al 8 (10 eyeshadow) palettes en ik ben nog niet klaar #gestoord. Ik heb ook pas Duraline gekocht maar nog niet uitgeprobeerd en ik ben erg benieuwd naar de blushes, lipsticks, gelliners, en pigmenten ^^

  Ik wil trouwens wel een foundation filmpje, want ik heb echt een onmogelijk vette t-zone (met droge plekjes/schilftertjes) en de rest van mijn gezicht is droog. Dus ik kan altijd wel extra hulp gebruiken!

  Jij ook een fijne jaarwisseling! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk filmpje, heerlijk relaxed praat je :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Cindy: lipsticks van Inglot zijn geweldig, vooral die langhoudende (lang dun hulsje), heb ik volgens mij ook een keer over geschreven. En pigmenten... tja, die zijn gewoon super ;) Ik zal zeker die foundation-video maken dan! Dank je wel!! :)

  @Liesewiesje: haha dank je wel :P

  @Peggy: @beautyforgirls: thanks, ladies! :D

  BeantwoordenVerwijderen