vrijdag 16 december 2011

Glans en anti-pluis met Kérastase

Kérastase blijft een heel fijn kappersmerk. Ik heb vooral kennis kunnen maken met hun fijne haarverzorging: shampoo's, maskers, conditioners... mijn favoriete olie is dan ook van dit merk en dat hebben jullie vast in mijn haar-video gezien. Als je eenmaal weet welke lijn bij je past, dan wordt het een stuk makkelijker. Die van mij heb ik inmiddels ook ontdekt, maar hier een andere keer meer over. Van Peggy kreeg ik een glans-spray en een serum van dit merk om te testen. Mijn verwachtingen waren hoog!Om te beginnen met de roze spray genaamd Chroma Christal Shine Perfecting Mist die je voor gebruik moet schudden. Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat ik deze niet met een föhn of stijltang gebruikt heb. Beide probeer ik te vermijden en van mijn stijltang gaat mijn haar sowieso altijd glansen. Maar op nat haar aanbrengen heb ik het nu best vaak gedaan (en daarna gewoon laten opdrogen). Hmmm, verwacht: crazy shiny hair. Gekregen? Nah, niet echt. Mijn haar ziet er altijd best glanzend uit na het wassen, dus een mega verschil heb ik niet gemerkt. Ik heb al eerder over een andere glansspray geschreven (eehm, dat dacht ik, niet dus... maar het is er een van SexyHair) en die geeft wat mij betreft nog steeds de meeste glans... dat had ik eigenlijk ook van deze verwacht. Niet dat mijn haar er slechter door wordt, maar ik had, denk ik, te hoge verwachtingen. Jammer.

Over Elixir Ultime Oléo-Complexe ben ik dan wel weer een stuk positiever. Je kunt dit serum zowel op droog als op nat haar gebruiken. Ik doe vooral dat laatste. En ik moet zeggen: wat een fijn product! Het zorgt ervoor dat mijn haar veel langer pluisvrij blijft. De ultieme test is altijd de volgende dag. Het ziet er inderdaad vele malen beter uit dan zonder dit product (ook al is het na het slapen en het doorborstellen niet 100% glad.. maar ja, best logisch). Ik gebruikt dit serum ook wel eens op droog haar. De eerste keer was ik echt verbluft door het effect, mijn haar werd ideaal glad. Maar daarna werd het een heel klein beetje minder. Misschien ben ik het gewend? Mijn haar wordt inderdaad mooi pluisvrij en zo blijft het vrij lang. Beide producten ruiken ook nog eens heerlijk. De prijzen liggen rond de 20 euro (verkrijgbaar bij de kapper of haarshop.nl).

4 opmerkingen:

 1. Elixir Ultime Oléo-Complexe lijkt me erg fijn;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt mij wel erg geschikt voor mijn pluis-haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me fijn, die Elixir Ultime Oléo-Complexe ik heb ook vaak last van droge punten en pluis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb eigenlijk nooit last hiervan. Ik heb ook heel dun en stijl haar van mijzelf.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen