maandag 19 december 2011

How to: dubbele (glitter) eyeliner (X-mas special)

Vandaag laat ik een hele simpele how to zien. Deze look draag ik de laatste tijd vooral in het weekend, als ik geen zin heb om mij helemaal op te maken. De eyeliner zorgt toch wel voor opvallende ogen. Misschien ook handig voor Kerst, voor als je geen behoefte hebt aan een uitgebreide look.Ik heb twee variaties gemaakt op deze look. Voor de bronze versie heb ik twee glitter eyeliners gebruikt (zwarte van NYX en bronze van Gerard Binard). De rode variant is iets uitgebreider. Ik heb zwarte eyeliner van ArtDeco gebruikt met rode Nuba eyeliner erboven. Ook heb ik Sephora glitter-gel gemixt met rode glitters. Maar oké, hoe maak je deze look nou weer...Als eerst heb ik een lijntje gemaakt met.... een stift-eyeliner van Barry M die nu eigenlijk al bijna uitgedroogd is. Het lijntje hoeft niet precies te zijn, het is maar een hulp-lijn, waar je daarna overheen gaat. In de rode look heb ik gelijk de zwarte eyeliner gebruikt, maar je kunt net zo goed een oogpotlood gebruiken (werkt vaak ook iets makkelijker). Daarboven heb ik de bronze glitter eyeliner aangebracht. Ik vind het mooier als de zwarte eyeliner alsnog goed te zien is en daarom heb ik een zwart glitter lijntje nogmaals er overheen langs de wimperrand getrokken. Een beetje mascara en that's it. Simpel, zoals ik al zei ;)

4 opmerkingen:

 1. Dit is wel een leuk idee. Ergens heb ik nog een glitter eyeliner liggen. Die ga ik combineren met zwart.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, ik moet hoognodig eens wat glitter eyeliner scoren voor kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan ! Ik heb eerlijk gezegd geen enkele glitter liner, shame on me.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En het staat ook meteen erg feestelijk!Ik doe het ook wel eens maar dan iets anders...eerst een kohllijntje en daar dan over de glitter eyeliner.

  BeantwoordenVerwijderen