donderdag 15 december 2011

J´ouvert Blushes: Sunset Rush & Quiet Storm

Ik ben echt een blush-freak.... natuurlijk was ik daarom ook benieuwd hoe de blushes van J'ouvert zouden zijn. Na mijn ervaring met de oogschaduws van dit merk vroeg ik mij af of de textuur van blushes net zo fluweel zou zijn.Het antwoord is simpel: ja! Weer die textuur die ik van J'ouvert gewend ben. Het is net of je een cream-product gebruikt, zo zacht, maar toch is het poeder. Het is trouwens een van de weinige blushes die enorm gepigmenteerd, maar wel makkelijk te blenden is. Meestal met een andere gepigmenteerde blush moet je ontzettend oppassen, omdat het lastig is om te veel product uit te blenden. Maar met deze gaat het eigenlijk best makkelijk. Ondanks zijn pigmentatie lukt het mij steeds om de kleur subtiel aan te brengen. Het kwastje voorzichtig deppen en binnen een paar seconden heb je mooie wangetjes.Ik heb twee kleuren in mijn bezit. Sunset Rush (A04) is zacht roze en zorgt voor een hele frisse uitstraling. Ondanks dat er bijna geen shimmer of wat dan ook in zit, krijg ik met deze blush een hele natuurlijke glow. De kleur is vrij licht en toch past hij mij perfect. Ik heb hier niet eens een highlighter mee nodig. Love it! Quiet Storm (A03) had ik in mijn gedachtes als een soort bronzer. Eigenlijk kun je hem ook zo gebruiken, hoewel ik hem voor mezelf net iets te warm vind, waardoor hij op mijn huid een klein beetje geel lijkt. Op een gebruind huidje (dag, zomer!) zou hij veel mooier uitkomen. Toch gebruik ik hem regelmatig, maar dan meer als blush. Perfect voor bij een bruin-achtige look. Deze blush is veel matter en eigenlijk had ik op de foto hieronder ook nog de Mooi Luminizing Lotion gebruikt (love that glow!). Maar op de swatch hierboven is, denk ik, wel duidelijk te zien welke wel en welke geen shimmer bevat.Kortom, hele fijne blushes. Het enige nadeel vind ik de verpakking: soms gaat het bij mij iets stroever open. Maar het zal ook aan mijn angst liggen om dingen te breken, waardoor ik weer te voorzichtig doe :P Deze blushes zijn te koop op de site van J'ouvert en kosten 24 euro per stuk.

7 opmerkingen:

 1. Ik vind deze echt prachtig van kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het wel erg mooie tinten :D vooral de roze, erg pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige blushes, vooral Quiet Storm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh mooie blushes zeg ! Ik ben ook zo'n blushfreak :d

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie blushes! En je krijgt er een hele frisse gloed van!
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De blushes zien er beiden :) fantastisch uit! Dat moest ik even kwijt :)

  BeantwoordenVerwijderen