zaterdag 3 december 2011

Kiehl's Marvelous Mineral Mascara

"Heeft Kiehl's een mascara?" Dat was ook mijn reactie toen ik deze een tijd geleden in de winkel zag liggen. Kiehl's staat natuurlijk vooral bekend om zijn smeerseltjes voor het gezicht en lichaam. Naast haarverzorging en lipgloss/balsems is er sinds kort dus ook een mascara. Een minerale mascara om precies te zijn!Na al die grote borsteltjes van laatst was het toch wel fijn om weer een kleine borstel te gebruiken. Dit borsteltje is erg prettig in gebruik. Het is vrij simpel, maar hierdoor ook erg goed. Onderste wimpers, binnenste ooghoek - je komt er over mee bij.Het grootste pluspunt is toch wel de scheiding. Dit is een van de weinige mascara's die dit moeiteloos doet. Hierna hoef ik bijna nooit mijn wimpers nog extra met iets scherps te scheiden. Met een laagje heb je luchtig, natuurlijk effect. Met twee laagjes worden wimpers meer "zichtbaar" - precies waar ik van houd. Lengte geeft deze mascara ook zeker: niet extreem veel, maar eigenlijk precies goed. Dat er allerlei mineralen en oliƫn in zitten merk ik niet direct. Het is in ieder geval wel een fijn idee dat mijn wimpers gevoed worden door simpelweg een mascara te gebruiken. En laten wij nou eerlijk zijn - alles wat mineraal is, is altijd extra interessant ;)

Ik ben toch meer enthousiast over deze mascara, dan ik dacht. Stom dat mijn verwachtingen niet zo hoog waren, van Kiehl's kun je natuurlijk ook niet veel anders verwachten (al zeg ik niet dat ik over alles van dit merk tevreden ben). Deze mascara kost rond de 16 euro en is te koop bij Kiehl's Amsterdam.

10 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me echt een fijne mascara! Dat ie je wimpers zo mooi verdeelt is echt een fijn voordeel, leuk zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een super fijne mascara! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er erg mooi uit zeg! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig resultaat, lijkt wel alsof je nepwimpers op hebt! Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er echt heel mooi uit bij jouw, wat een volume. Met een kleine borstel kun je ook nauwkeuriger aanbrengen vind ik zelf.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit, ben ook enigszins verbaasd dat Kiehl's mascara verkoopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er echt mooi uit zeg, mooie krul ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt en ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen