maandag 12 december 2011

Mijn klein reddertje (Embryolisse)

Dit klein baby-blikje gaat altijd met mij mee. Hij zit standaard in mijn everyday-tas en als ik een keer elders logeer, dan moet deze ook zeker mee. Droge plekjes geven een heel irritant gevoel en deze crème/balsem vecht er als geen ander tegen.Essential Dry Skin Balm (oftewel Baume Secours) van Embryolisse is een dikke crème voor droge plekjes op de huid. Ik gebruik deze als een "normale" handcrème niet meer helpt. Bij droge nagelriemen (heb ik vooral heel erg als mijn nagels weer zijn opgevuld) of bij hele droge ellebogen (wat ik vooral in de zomer heb) - niets is voor dit kleintje te veel. Binnen no time is mijn huid rustig en gehydrateerd. Ik heb hem ook al best wel lang, eigenlijk nog sinds de goodiedoos. Zoals jullie kunnen zien is hij dus intensief gebruikt, maar binnen ongeveer 3/4 jaar heb ik hem dus nog niet opgemaakt. Eigenlijk gebruik ik hem ook echt in extreme gevallen, terwijl je dit net zo goed dagelijks kunt gebruiken (voor bijvoorbeeld dezelfde nagelriemen). Deze crème is vrij hard en niet romig. Met een vinger pak je het natuurlijk zo, maar met lange nagels.. daarom pak ik altijd een bolletje crème voorzichtig met mijn nagel en smeer het daarna goed uit (wat trouwens dan wel weer heel makkelijk gaat.. hij smelt bijna in je handen). De geur is heel neutraal, maar wel aangenaam: het ruikt gewoon naar crème. Kortom, dit is duidelijk een musthave voor mij. Voor 12,50 kun je dit schatje aanschaffen. Ik weet dat steeds meer webshops dit merk in Nederland beginnen te verkopen, maar om even kort te zijn: via de site van Embryolisse zelf kan het ook.

10 opmerkingen:

 1. Dit product kun je voor veel dingen gebruiken. Ik zou het denk ik als handcréme gebruiken. Ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er inderdaad erg goed uit! Met name als het wat begint te vriezen, dan droogt mijn huid echt enorm uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is dan best zuinig! Ook fijn dat hij wel goed uitsmeert, ook al is het een hardere crème.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn jullie nog veilig thuis gekomen gisteren? Ik vond het echt superleuk, dank jullie wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ben hier nog steeds heel nieuwsgierig naar! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Mitchin: jazeker! Vond het ook erg gezellig!!!!
  @IEDEREEN: thnx, girls, voor jullie reacties. Dit is echt een musthave baby ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kende ik nog niet maar zou hem ook wel kunnen gebruiken. In de winter werkt na een tijd een gewone handcreme ook bij mij niet meer..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd van dit soort balms net zoals rosebuds die vind ik ook fijn!
  deze wil ik ook... maar is gaan bestellen...;)

  BeantwoordenVerwijderen