maandag 5 december 2011

Mooi Luminizing Lotion

De naam van dit product van J'overt zegt al genoeg. Maar om het nog simpeler te houden - het is een vloeibare highlighter. Deze highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren: Pink en Tan.Tan is een mooie goud-achtige kleur, die veel huidskleuren zal passen. Ook al ben ik iemand die sneller voor een koele roze blush zou kiezen, mijn highlighter heb ik liever goud of peachy. Zo oogt het veel natuurlijker, welke kleur blush je ook draagt. Het voordeel van deze vloeibare highlighter is dat je het met een foundation kunt mixen om zo het mooiste effect te bereiken. Ik breng altijd een druppeltje op de buitenste kant van mijn jukbeenderen aan. Soms ook een heel klein beetje op de appeltjes van mijn wangen voor een fris/jeugdig effect. Als ik dit doe, dan gebruik ik wel eerst een poriƫn-verkleinende primer. Een highlighter of luminizer trekt namelijk alle licht naar de plek waar je het hebt aangebracht. Maar als je het juist en subtiel gebruikt, dan geeft het een heel mooi effect.Deze luminizer heeft niet alleen een hele mooie glans, soms bespreur ik hier en daar een shimmertje. Het is allemaal niet overdreven veel, maar juist heel draagbaar. De hoeveelheid glans kun je makkelijk corrigeren door bijvoorbeeld nog eens met je foundation kwast erlangs te gaan (voor als je nog subtielere glans wilt). Mooi Luminizer is te koop in de webshop van J'ouvert voor 25 euro. Er zit wel 32ml in en dat betekent dat je hier lang mee doet.

6 opmerkingen:

 1. Je kunt je foundation er inderdaad perfect mee mixen. Deze is perfect voor jouw, vooral de kleur.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit, inderdaad niet te overdreven maar wel met en stralend effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat vind ik echt een prachtige highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Ik ben dol op highlighters en deze zou wel een plekje in mijn kast kunnen vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, die ziet er mooi uit zeg!! lijkt een beetje op die Benefot girl meets pearl volgens mij :)

  BeantwoordenVerwijderen