zondag 25 december 2011

My Xmas nails (poging tot nailart)

Merry Christmas, ladies! Ik hoop dat jullie een gezellige Kerst-avond hebben gehad!
Vandaag wil ik jullie laten zien mijn poging tot nailart... Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik er niet goed in. Of beter gezegd: ik kan het niet, geen talent voor. Maar ach, ik heb andere kwaliteiten... :P Van de week besloot ik om er iets van te maken, het zijn tenslotte feestdagen. De eerste poging heb ik maar gelijk weer verwijderd, het zag er niet uit. En toen besloot ik voor iets makkelijks te gaan, met dit als resultaat.Essence Holographic lakje heb ik als basis genomen. Ik blijf hem mooi vinden. Met die blauwe subtiele shimmer geeft hij wel een winterse touch. Toen ging ik maar aan de slag met stripers... Inmiddels heb ik er een paar van verzameld, maar ik doe er niks mee. Zonde eigenlijk. Ik koos voor roze (van Kiss - te koop bij verschillende drogisten) en zilveren (LA Colour - gekocht in Duitsland). Allemaal koele kleurtjes, dus achteraf was het helemaal geen slecht idee.En toen begon het tekenen... Ik begon met mijn ringvinger en had er random strepen op gezet. Op de andere vingers had ik eerst met roze een soort X gemaakt. Nadat het droog was, heb ik hetzelfde met zilveren striper gedaan. Super simpel, maar het is al heel bijzonder voor mij. Eerst vond ik het een beetje tegenvallen. Maar hier bijna een week mee te hebben rondgelopen, vond ik het steeds mooier. Opeens vond ik die X ook wel wat hebben van de logo van MaxFactor... :P Eigenlijk niet echt X-mas nails (in vergelijking met al het moois wat ik afgelopen dagen voorbij heb zien komen), maar mijn vriend zei dat het zo op een Kerst-bal lijkt... met die strikken zeker.. nou ja, dus toch nog een beetje X-mas. ;)

10 opmerkingen:

 1. Ik vind hem erg geslaagd! :D vooral heel origineel, ik zou nooit op dat idee komen, haha. Fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gemaakt ;D Fijne kerstdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk gedaan. ben zelf helemaal niet goed in nail art

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne kerstdagen meid. Ik vind het een mooie nailart, goed gelukt.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha het is wel schattig eigenlijk. Vrolijke Kerst ! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het wel goed gelukt eigenlijk! Ziet er in ieder geval leuk uit! Fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het toch wel mooi en fris! Fijne Kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi gedaan :D Merry Christmas! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem heel geslaagd, mooie kleurencombinatie ook! Ik heb zelf ook geen talent voor nail art, maar ik vind het wel leuk om aan het einde van een manicure even creatief (lees niet netjes) te keer te gaan op mijn nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Misschien vind je het zelf niet goed gelukt, maar toen ik de titel nog niet had gelezen en alleen de foto bekeek, dacht ik dat het een MaxFactor nail art was, hihi. Ik vind hem dus erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen