donderdag 1 december 2011

New dark love: DA Glam&Glitter #105

Ah, december :) Heerlijke maand (met als enig nadeel dat het koud en snel donker is buiten). Binnenkort zal ik weer ongetwijfeld met mijn X-mas specials beginnen, net als vorig jaar. Maar voor nu... Ik wil aan jullie voorstellen: mijn nieuwe favoriete nagellak die mij wel een beetje in de feestsfeer brengt. ;)Ik wist dat DA hele fijne nagellak heeft van het eigen merk. Maar sinds kort zijn er ook prachtige Glam & Glitter kleuren aan de collectie toegevoegd. En dat betekent veel bijzonder glitter... om te watertanden. Ik koos voor een mooie donkere kleur met paarse glitter. Let me introduct you: #105.De basis-kleur is donker-paars, bijna zwart. Glitter is fuchsia roze / lila. Een kleur die girly, maar ook wel stoer is. Het lakje dekt bijna gelijk al goed, helemaal ideaal na de tweede laag. Het verwijderen gaat niet zo moeilijk als een echte glitter nagellak, maar het kost wel iets meer moeite dan een glitter-loze kleur (logisch, maar toch). Droogtijd en houdbaarheid zijn prima. En voor de prijs (rond 2,95) hoef je het zeker niet te laten. Love it!

15 opmerkingen:

 1. Heel héél mooi! En voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur, had ik echt niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. You know you've got me! :) Paarse nagellak kan niet verkeerd zijn en deze heeft subtiele glitters dus I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeh die is pretty :D heb zelf ook een stuk of 6 van die lakjes maar had die nog niet eerder gezien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kleur is zo mooi! Heb ik even pech dat er hier in de buurt geen DA zit haha toch maar een keer een DA opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je ook een leuk kleurtje voor mij? :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi kleurtje
  ik volg je vanaf nu
  volg je me terug? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi zeg, en helemaal niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen