woensdag 28 december 2011

Philosophy's Hope in a Jar

Het is (nog) gelukkig geen strenge winter, maar mijn huid heeft duidelijk een andere verzorging nodig. Meer hydratatie, maar vooral niet vettig. Tijdens het feest van Skins heb ik deze crème van Philosophy ontdekt. Ik heb er al eerder over gelezen/gehoord en goede dingen blijven nou eenmaal lang hangen. Alleen "all skin types" crèmes schrikken mij vaak af. Mijn huid heeft natuurlijk hele andere verzorging nodig dan bijvoorbeeld een droge huid. Toen ik aan de verkoopster van Skins vroeg of deze crème ook voor vettere huid geschikt zou zijn, zei zei: "Ja, want hij is voor alle huidtypes." Ik hoop dat ze een grapje maakte... Maar ze was wel zo vriendelijk om daarna een goed gevuld monstertje mee te geven. Tijdens onze shoppingsessie in Rotterdam had ik gelijk de fullsize versie gekocht. Ik vond hem helemaal die 43 euro waard.En dat zegt natuurlijk genoeg. Deze crème beviel mij vanaf het eerste moment erg goed. Of nou ja... de enige twijfels die ik had waren over de geur. Van Philosophy had ik namelijk iets bijzonder lekkers verwacht, maar deze geur deed mij denken aan Niveau doucheolie... bah... Toch ben ik deze crème blijven gebruiken en nu, na langer dan een maand, ben ik zelfs aan de geur helemaal gewend. Omdat deze crème zo goed is, heb ik het er wel voor over ;)

Toen Peggy aan mij in de winkel vroeg waarom hij nou zou goed is, vond ik het best moeilijk om een reden te noemen. Hij maakt mijn huid gewoon mooier, punt. Ik merk dat mijn huid echt van deze crème geniet en dat is echt bijzonder. Normaal reageert mijn huid al vrij snel met puistjes, vooral op nieuwe crèmes. Maar met deze was het vanaf het eerste moment gelijk goed. Mijn huid wordt rustiger met deze crème en oneffenheden op mijn gezicht verdwijnen veel sneller als ik hem gebruik. Hydrateren doet hij erg goed. Ik weet niet hoe het zal zijn als het veel kouder wordt, maar ik verwacht dat hij ook dit makkelijk aan kan. Hij is absoluut niet vettig, wat ik wel een beetje verwacht had. Deze crème geeft geen mat effect, maar meer een soort natuurlijke glow. Ook mijn huidskleur wordt er egaler mee, rode vlekjes worden na een tijdje minder zichtbaar. Kortom, my skin loves it! Tja, ik ben echt een Philosophy-fan aan het worden, ook wat verzorging betreft.

15 opmerkingen:

 1. Dit klinkt echt heel erg goed, ik ben wel erg nieuwsgierig geworden;$

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er erg goed uit!
  klinkt echt heel erg goed, misschien ga ik dit ook wel een keer uit proberen!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga jou alles laten uittesten en vanaf februari kan ik dan kopen wat jij me aangeraden hebt want dan hebben we het merk hier bij PXL!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sounds good ! Mijn huidige Estée Lauder dagcrème is bijna op, net op tijd om Hope in a Jar aan te schaffen in februari ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze staat ook al een hele tijd op mijn wishlist, twijfel nog steeds of ik hem nou zou gaan kopen. Hij klinkt in ieder geval geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed. Fijn dat ie zo goed werkt voor jouw huid. Op de een of andere manier dacht ik dat het om een handcreme ging (don't ask my why ;-) nergens op gebaseerd ) maar later las ik pas dat het om een gezichtscreme gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt veelbelovend. Ik heb eigenlijk nog geen ervaring met producten van dit merk maar oh, ze staan hoog op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat klinkt goed! Ik kijk er al naar uit als Philosophy binnen enkele maanden in België wordt verkocht. Deze wil ik zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoor al vanaf dat ik me ging verdiepen in het beautywereldje dat hope in a jar zo goed schijnt te werken en toch heb ik het nog nooit geprobeerd *foeiii* het klinkt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat de geur toch tegenviel maar wel goed om te lezen dat het echt wat met je huid doet. Dit zou ik best eens willen proberen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit, en klinkt zeker fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt erg goed! Binnenkort kunnen we Philosophy ook in BE kopen en dan ga ik deze zeker uittesten

  BeantwoordenVerwijderen