woensdag 7 december 2011

Reminder: 11/12 X-mas shopping @Rotterdam

Aanstaande zondag is het zover: wij gaan met een stel gezellige ladies shoppen in Rotterdam. De vorige keer hebben wij begrepen dat een aantal van jullie nog niet zeker wisten of zij konden komen. Vandaar deze reminder! Je kunt je namelijk nog steeds aanmelden. Ben je nieuw en heb je geen idee waar wij (lees: ik en Peggy) het over hebben? Bekijk dan het onderstaande filmpje.Lees hier wat je moet doen om je aan te melden.
Weet je nog niet zeker of je op de dag zelf in het centrum van Rotterdam te vinden zal zijn? Rond een uur of 1 's middags zullen wij nog vast bij Sephora in V&D te vinden zijn. Dus kom ook gezellig even kletsen of gewoon rustig beauty shoppen natuurlijk ;)

2 opmerkingen:

  1. Oehh, ik heb er zo'n zin in! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ik ook! Nu nog van die rotverkoudheid/keelpijn afraken! Oh en btw<...ik kan NIETS uitgeven dus gebruik me maar voor advies :)

    BeantwoordenVerwijderen