woensdag 21 december 2011

Test jij J'ouvert Drama Lash Mascara voor mij?

Weten jullie het nog: tijdens The Makeup Show maakten wij kennis met J'ouvert en hun geweldige mascara die voor het false lash effect zou moeten zorgen. Ik ben er natuurlijk heel erg benieuwd naar geworden! Met als enig probleem... er zitten vezels in. Je brengt dus eerst vezels aan en dan de mascara (het is dus een twee-stappen-systeem). En jullie weten nog vast dat ik en vezelf in mijn mascara niet zo goed met elkaar overweg kunnen...Wat is er dus leuker dan om deze mascara door een van jullie te laten testen! Het aanmelden is simpel: stuur mij een mailtje met een korte motivatie en een voorbeeld-foto van je oog. Als je ergens een voorbeeld-review hebt, stuur mij ook het linkje ernaar. Ik wil namelijk graag weten hoe je ongeveer schrijft en of je kwalitatief goede foto's maakt. Na de Kerst-dagen zal ik de winnares mailen voor haar adresgegevens. Heb je tegen die tijd dus nog geen mailtje, dan ben je helaas niet gekozen.

Nog een paar punten:
 • Natuurlijk mag je mascara houden. Ik betaal ook uiteraard de verzendkosten.
 • Je review wil ik over ongeveer na twee weken ontvangen, dus ergens in de tweede week van januari. De "inwerktijd" van mascara kan, zoals jullie weten, van belang zijn.
 • De door jou gemaakte foto's kun je gewoon los daarna naar mij mailen, zodat ik het in mijn "foto-formaat" kan zetten.
 • Heb je zelf een blog? Natuurlijk mag je deze review ook daarop plaatsen. Ik wil wel dat je review eerst op mijn blog komt en een dag later mag je het al zelf overnemen. Ook zal ik een linkje naar je blog in het artikel vermelden.

  Ben je geïnteresseerd? Lees alsjeblieft dit artikel aandachtig door zodat er geen misverstanden zullen ontstaan. Heb je alsnog vragen? Neem contact met mij op. Heel veel succes, ladies!
 • 3 opmerkingen:

  1. Leuk idee, ik ga je wel mailen, want het merk heeft mij benieuwd gemaakt!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat superleuk!! Succes iedereen :D

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk ! Maar ik ga wel skippen, succes aan allen !

   BeantwoordenVerwijderen