zaterdag 24 december 2011

Too Faced Glamour to Go - Dream Edition

Zoals jullie in onze shoplog hebben kunnen zien heb ik een Too Faced paletje in Rotterdam gekocht. Helemaal niet verwacht, maar toch ook aangenaam verrast. Ik was al een tijdje opzoek naar een meeneem-paletje. Vaak dacht ik dat ik hem zo zelf kon samenstellen (bijvoorbeeld met producten van Inglot of Make-up Studio), maar uiteindelijk kon ik gewoon niet kiezen welke kleuren ik dan mee zou nemen als ik bijvoorbeeld een weekend weg ben. En al helemaal niet met blush... Wat ik nodig had was een compacte palette die ook nog eens niet te saaie kleuren zou bevatten. En dit is precies hoe je deze Dream Edition uit de Glamour to Go collectie kunt beschrijven.Om te beginnen met verpakking. OMG, super cute! Mega veel plezier om het alleen al vast te houden. Het is een soort baroque uitvoering, ik denk gelijk aan een mooie antieke kaptafel. Wij wisten al dat Too Faced goed was met schattige verpakkingen, maar dit is ook nog eens erg handig (want: klein en dus compact).De oogschaduwkleuren die erin zitten zijn erg bruikbaar voor elke look. Neutraal, smokey, een beetje kleur, glitter-look... welke look je ook bedenkt, deze kleuren zijn perfect. En er zit weer zo'n mooie paarse kleur met een blauwe gloed in... ik zeg het maar nog eens: dit is zo mijn kleur! :) Alleen de highlighter-kleurtjes bevatten de meeste shimmer, de rest valt reuze mee, het is allemaal niet overdreven veel. Kortom, ideaal.In de bovenste rij, de rechtse rozige kleur is volgens mij een dupe van MAC's Expensive Pink. Ook nog eens zo'n mooie kleur. Hieronder zien jullie alle swatches. Love it! Alleen de onderste lade (blush, bronzer en gloss) wilden maar niet goed op de foto. Dat betekent dat ze eigenlijk best goed bij mijn huidskleur passen: niet te fel, wat ik vooral in de winter met de meeste producten heb. Dat lipgloss op open erin zit vind ik nog wel jammer, zo droogt het namelijk sneller uit. Maar oké, dat komt goed. Het is natuurlijk ook heel handig dat je op deze manier gelijk alles bij de hand hebt.Ik ben echt blij met deze beauty. Ik kon hem echt niet laten liggen en vooral voor die prijs: 18 euro... jep, dat is zeker niet veel voor een Too Faced paletje. Ik ben nu helemaal klaar voor een weekendje weg (wink, wink naar mijn lief) :P

10 opmerkingen:

 1. wauw ziet er echt heel erg mooi/goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Ziet er heel erg fijn uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh the prettyness ! Nu wil ik hem ook ! En 18 euro is echt niet veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had niet verwacht dat ik hem toch zo mooi zou vinden, in de winkel was ik niet zo ondersteboven, maar ik kan me maar al te goed voorstellen dat jij er zo blij mee bent! Fijn kerstfeest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, wat een lovely palette. Echt very pretty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is zo mooi!! ben er ook zo blij mee :) En nu je het zegt, die ene lijkt idd op Expensive Pink!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Handig om mee te nemen en fijne prijs ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi palette, inderdaad ideaal voor een romantisch weekendje weg...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pretty! Ik heb het gewone Glamour To Go Palette en ben er heel blij mee! Deze ziet er ook erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen