donderdag 15 december 2011

Update J'ouvert (incl. nieuwe VIP sale)

Twee weken waren zo om. Bedankt, allemaal, voor het meedoen aan de winactie waarbij je een tegoed-bon kon winnen bij J'ouvert Cosmetics. Twee winnaressen zijn inmiddels al geïnformeerd, maar hierbij alsnog:

Lieve LaraLaurentia en MissBeautyEtc, van harte gefeliciteerd met jullie prijzen! Stuur snel een mailtje naar info@jouvertcosmetics.com voor verdere informatie. In ieder geval heel veel shopplezier, ladies!


En voor diegene die de VIP Sale van november gemist hadden (of die niet genoeg van dit merk kunnen krijgen) - er is goed nieuws. Wat dachten jullie van de wekelijkse VIP Exclusive deals? Elke week worden weer andere producten in de spotlight gezet die je weer heel voordelig kunt aanschaffen. Ook wordt er tot eind van het jaar wereldwijd verzonden. Deze wekelijkse deals kun je nu al hier vinden.

Psssst, ik heb gehoord dat Mooi Luminizing Lotion en Gelliners nog deze week op de VIP list komen. Love love! Ooooh, en voor de blush-liefhebbers: vanmiddag komt er nog een review van J'ouvert blushes online!

5 opmerkingen:

 1. Geweldige acties van J'ouvert! Dit merk is echt top! Ik ben aan het testen geslaan van enkele producten en ben tot hiertoe erg tevreden. Proficiat aan de winnaressen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze webshop kende ik nog niet, ga meteen een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er super blij mee! Heb gisteren al een mailtje gestuurd, hopelijk kan ik snel shoppen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd dames :) Veel plezier met shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen