zondag 4 december 2011

Urban Decay 15th Anniversary Palette

Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar meer liefde na de zoveelste swatch op het Internet te hebben gezien... en al helemaal toen ik deze palette "in real life" bij Peggy zag.... waaaauw, ik moest het ook hebben! Toen wist ik nog niet dat deze palette ook bij de Nederlandse Sephora's te koop zou zijn, dus daarom heeft Peggy deze beauty voor mij in Londen gekocht (dit zal wel makkelijker zijn geweest dan hier... de laatste keer dat ik bij Sephora in Utrecht was, was deze nergens te vinden... The Book of Shadows - wat dan weer niet helemaal mijn ding is - wel). Maar goed, ik dwaal weer eens af :)Het was vooral kleur Omen die mij gelijk al opviel! Dat is de middelste kleur - grijs/paarse ondertoon met blauwe shimmer. Ik ben echt gek op zulke duo-kleuren. Deze palette bevat al sowieso van die aparte kleuren met hele bijzondere glans. I love it!Het is geen palette voor neutral lovers... al zeg ik niet dat je hier geen natuurlijke looks mee kunt maken. Maar het zou bijna zonde zijn om die prachtige felle en donkere kleuren uit deze palette niet te gebruiken. Houd je van aparte kleuren en smokey eyes, dan is deze palette zeker een aanrader. Wisten jullie dat alle 15 kleuren uit deze palette helemaal nieuw zijn? Deze kleuren kun je dus zeker uniek noemen. Ik zeg: een absolute collectors-item ;)En pigmentatie is precies zoals wij het van Urban Decay gewend zijn - perfect! De oogschaduws zijn zijdezacht en zijn erg goed om te blenden. Sommige kleuren kun je ook nog een beetje opbouwen zodat zij nog intenser worden. Je kunt hier echt talloze variaties mee maken, vooral als je (net als ik) liefhebster bent van koelere looks. En dan heb ik het nog niet eens over de verpakking gehad... een plaatje! De prijs ligt rond de 50 euro.

16 opmerkingen:

 1. wauw :D echt een prachtig palette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een prachtig palette is dit zeg !
  ben helemaal verliefd <3
  xxx

  www.lifeofberrie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt een heel mooi palette, alleen heb ik al een la vol met palettes, laat hem aan mij voorbij gaan!
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Die staat ook nog op mijn verlanglijstje, ik zie me er al veel verschillende looks mee maken, van neutraal naar feller.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb het ook gekocht! love love love!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het zijn allemaal echt zulke mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb in de VS ook een half uur naar dit palette zitten staren, maar gelukkig herinnerde ik me, dat ik gewoon superslecht ben in oogmake-up, dus toch maar niet gekocht =))). Maar de uitvoering is werkelijk prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is echt liefde op het eerste gezicht. Wat een prachtige kleuren.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het ook wel echt één en al liefde uitstralen! Je kan hier echt alle kanten mee op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk palette he? Benieuwd naar je eerste look!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke blog!
  ik ga je zeker volgen,
  zou je dat ook bij mij willen doen
  en een reactie is altijd welcome (;
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oehh, jij hebt hem! ik vind hem ook zo mooi! :D echt zulke bijzondere kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen